Liptai Claudia elárulta, hogy megcsináltatta a melleit

Forrás: Facebook/Liptai Claudia -
Liptai Claudia mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is lehetne boldogabb Liptai Claudia, tökéletesen elégedett az életével. Ez abból is látszik, hogy hajlandó olyan dolgokról nyilatkozni, amikről eddig sosem, például arról, hogy megcsináltatta mellét. Elárulta, miért volt szükség a beavatkozásra.

Liptai Claudia két gyermek édesanyja, boldog párkapcsolatban él,teljesen kiegyensúlyozott az élete. Párjával együtt dolgoznak, egy olyan projektbe fogtak, ami szórakoztatja a színházi közönséget és ők is örömmel csinálják.

Liptai Claudia és Pataki Ádám Forrás: Instagram/Liptai Claudia

Az Édeskettes című darabban két sztárvendéggel együtt főzőcskéznek, miközben mindenki nevet a párbeszédeken. Legutóbb Ábel Anita és Hajós András volt a vendégük, utóbbi pedig viccelődve megjegyezte, nem érti, miért nem ugrál a nők melle habverés közben, talán a mai melltartók miatt.. Erre Claudia elkezdett mesélni a műtétjéről.

Liptai Claudia mellműtétjéről vallott Forrás: Facebook/Liptai Claudia

Szükség volt a műtétre, mert a főiskola után nagyon sokat fogytam"

Bors
aki már tervezheti az esküvőjét

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.