Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, Clau különleges fogadalmat tett: mindennap posztol egy fotót. Nos, a második napon egy családi fénykép került fel az Instagramjára.

A TV2 műsorvezetője először egy smink nélküli fotót osztott meg a követőivel, amelyen szinte felismerhetetlen. A második napon aztán egy közös képet mutatott a rajongóknak, amelyen a kisfia, Marcell, és a vőlegénye, Pataki Ádám keze is látható:

Kezek #everydayanewphoto #mychallenge #kivancsivagyoksikerule #haromgeneracio

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Korábban beszámoltunk róla, hogy Pataki Ádám amint elvált a feleségétől, szinte azonnal megkérte a szép műsorvezető kezét. "Mi sem tudtunk róla, hogy mire készül, de ennél a srácnál nem is egyszerű kitalálni, hogy épp mit gondol... mindig jár az agya" - árulta el Pataki Ádám barátja. "Az persze egyértelmű volt, hogy meg fogja kérni Claudia kezét, hiszen egyfelől egy régimódi fazon, másfelől nagyon szereti őt. Ez látszik minden gesztusán, és azon is, ahogy a gyermeke édesanyjára néz. Nagyon összeillenek, ami elsőre furcsa lehet, hiszen Ádám egy csendes férfi, Claudia pedig egy hangos nő, mégis olyanok ők ketten, mint a borsó meg a héja. Őszinte szerelem az övék" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.