Benkő László rákos: "Ne essünk kétségbe"

Fotó: Bielik István - Origo -
Benkő László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, hetek óta várta daganatos betegsége vizsgálatának eredményét az Omega billentyűse. Sajnos Benkő László rossz híreket kapott, most pedig azt is elmondta, hogyan érez ezzel kapcsolatban.

Ahogy arról korábba a Life.hu beszámolt, a zenész először péntek este, az ATV Egyenes beszéd című műsorában osztotta meg a nyilvánossággal a szomorú hírt, igaz, nem a nézők értesültek róla elsőként. A zenész először családjának mondta el, valamint kollégáinak az Omegából, és új együttesének, a Budapest Gold Stars tagjainak.

"Pozitív lett az eredmény sajnos és nem negatív, de ne essünk kétségbe" - mondta Benkő a Blikknek.

Benkő László Fotó: Bielik István - Origo

"A különböző szakemberek hétfőn ülnek össze egy konzíliumra, és ekkor beszélik meg, hogy ki mit ajánl. Egy térképet raknak majd le utána elém, és a legjobb megoldásra esik majd a választásom. Teljesen az orvosokra bízom magamat, ők tudják, hogy mi mivel jár, így rájuk hallgatok majd" - folytatta a zenész, aki mikor megtudta az eredményt, teljesen egyedül volt.

Egyedül voltam, ez is egy felnőttdolog. Olyan mint egy vizsga, csak most éppen nem ötöst kaptam."

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenésznél egy hónapja állapították meg, hogy daganatos betegséggel küzd. Már türelmetlenül várta az eredményeket, ugyanis tudni akarta esélyeit, hogy még mennyi ideje van hátra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.