Jordán Tamás ismét szomorú hírt közölt Törőcsik Mariról

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Jordán Tamás Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jordán Tamás jó barátságot ápol Törőcsik Marival, sokszor látogatta meg a művésznőt a kórházban, most pedig új információkkal szolgált a színművész állapotáról: sajnos a friss hírek nem bíztatóak.

Jordán Tamás és Törőcsik Mari mindig nagyon jó kapcsolatot ápoltak, nem véletlen, hogy a művsznő állapotáról gyakran kérdezték az igazgatót. Jordán Tamás nemrég maga is balaesetet szenvedett, így az ATV Egyenes Beszéd című műsorában saját állapotáról is nyilatkozott, valamint Törőcsik Mari helyzetéről is.

Törőcsik Mari nem hajlandó enni Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Nagyon ijesztő volt, valóban volt ok ijedségre" - mondta saját balesetéről a színházigaztgató, aki már minden kezelésen túl van, múlt héten pedig már játszani is tudott. Jordán Tamás Törőcsik Marit is látogatja, így temrészeresen az ő állapotáról is beszámolt.

A legnagyobb nehézséget az jelenti, hogy nincs ambíciója enni.

Ekkortól nem szabad kávét inni, ha aludni is akarszhttp://www.life.hu/drlife/20170712-ekkortol-nem-szabad-kavet-inni.htmlA kávéimádók hajlamosak már csak az íze kedvéért is inni egy-két csészével délután, vagy akár később is, pedig nagy hibát követnek el! Megvan ugyanis az az időpont, ami után már maximum csak koffeinmentes lehet az élvezet. Dr. Life--Ezek a nyár legáltalánosabb intim fertőzései: Videó!http://www.life.hu/drlife/20170712-igy-kaphatsz-el-a-nyaron-legkonnyebben-intim-fertozest.htmlJavában tombol a nyár, a strandszezon, a fürdőzés ideje. Ilyenkor mindenki önfeledten vakációzik, de ha igazán gondtalan nyarat akarsz magadnak, akkor ezekre a veszélyekre is érdemes odafigyelni. Dr. LifeOrigoFélrekezelték a magyar férfit: elveszítette fél arcát! Szilikonnal pótolták - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170712-szilikonnal-potoltak-a-magyar-ferfi-arcat.htmlÁrpának hitt daganat miatt a fél arcát elveszítette a magyar férfi, aki éveken át egy hatalmas ragtapasszal a fején élt. Egy magyar orvosnak köszönhetően azonban visszakapta az életét: egyedülálló módon szilikonból készült arcprotézist kapott. Dr. LifeOrigoA rendszeres nemi élet és ejakuláció csökkenti a prosztatarák kockázatáthttp://www.life.hu/drlife/20170711-a-rendszeres-nemi-elet-csokkenti-a-prosztatarak-kockazatat.htmlA maszturbáció és a rendszeres nemi élet - vagy még inkább a kettő együtt -, csökkenti a prosztatrák kialakulásának kockázatát. Ezt állítja legalábbis egy új kutatatás, amit érdemes kipróbálni, baj biztosan nem lesz belőle! Dr. LifeThinkstockEgészséges ikrei születtek egy agyhalott nőnek http://www.life.hu/drlife/20170711-agyhalott-nonek-szulettek-egeszseges-ikrei.htmlSzívfacsaró történet került napvilágra nemrég Brazíliában. Terhesség közben vesztette életét a kismama, de életben tartották a testét, míg ki nem fejlődtek az ikrek. Dr. Life--Nelsan Ellis drog- és alkoholfüggőségben szenvedetthttp://www.life.hu/drlife/20170711-nelsan-ellis-sulyos-fuggo-volt.htmlNelsan Ellis halála sokakat megrendített, ám azt senki nem tudta elképzelni, hogy miért távozott ilyen fiatalon. Most azonban kiderült, hogy mi áll a hirtelen halál hátterében. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.