Niki Belucci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Niki Belucci kemény, drámai időszakon van túl. A magyar lemezlovas háromszor vetélt el mielőtt, rettegve megérkezett a klinikára a negyedik lombikbébi beültetésére. 

Niki Belucci már a 14. hétben volt, a Bors pedig arról ír, hogy a pocakja is elkezdett gömbölyödi a magyar szépségnek. "Öt és fél éve vagyunk együtt a párommal, szinte a kapcsolatunk legelejétől próbálkoztunk, szerettünk volna babát. Két-három évig azonban nem történt semmi, amikor számos egészségügyi vizsgálat után kiderült, mesterséges megtermékenyítésre lesz szükség. Bal petefészek nélkül születtem, a jobb petevezetékem pedig nem átjárható. Hormonproblémákkal is küzdöttem, és trombózishajlamom is van" – vallott drámájáról Niki a lapnak.

Niki Belucci Official Hungary (@djnikibelucci) által megosztott bejegyzés,

Nikinél az inszemináció során derült ki, hogy cisztája is van. "Aztán jött az első lombik két és fél éve. Rengeteget olvastam, és persze az orvosommal is sokat beszélgettünk, hogy mi ennek a menete. Már szinte mindent tudok a testemről, de arra senki nem tudott felkészíteni, milyen elveszíteni egy, aztán még egy és még egy babát." Niki Belucci most harmincnégy éves. Azt mondja, minden barátnője terhességének nagyon örült, de belül mélyen mindig belehalta egy kicsit. "Mindig mondták, ne akarjam görcsösen, és akkor majd jön – ölni tudtam volna ezért a mondatért." Niki a harmadik vetélése után úgy érezte, nem is akar már gyereket, annyi kudarc és fájdalom érte. "Most is rettegek, hogy valami baj lesz, de már nagyon tudok örülni is."

Niki Belucci veszélyeztett terhes, így a munkáit is lemondta. Az Instagram-posztjában pedig arra utal, hogy a kisfiút vár.

Seherezádét és Niki Beluccit követi az Éjjel-nappal Budapest barna szépségehttp://www.origo.hu/teve/20150902-az-ejjel-nappal-budapest-bol-kiirt-zsofi-dj-csakugy-mint-vv-seherezade-es-niki-belucci.htmlAz Éjjel-nappal Budapest-ből kiírt Zsófi DJ-ként próbál a továbbiakban pénzt keresni: Kovács Dóra DJ doTi néven pörgeti a majd lemezeket. Nem ő az első, aki ebben a műfajban próbálkozik, többek közt VV Seherezádé és Niki Belucci is beállt a pult mögé.TévéNiki Beluccit lesték az egyetemistákhttp://www.t-online.hu/hirek/20050621niki1.htmlÁprilisban és májusban az egyetemisták Fresh Andi és Niki Belucci Sztárbox összecsapására voltak leginkább kíváncsiak - derül ki az AGB Hungary adataiból.HírekBeindult a szülés Niki Belucci partyjánhttp://www.origo.hu/party/20071207-az-expornos-dj-niki-belucci-sikert-aratott-londonban-es-nemetorszagban.htmlA hírek szerint nagy sikert aratott Niki Belucci bemutatkozása Londonban. A Valbonne Clubban lépett fel a félmeztelen szettjeiről és most már nemzetközi karrierjéről is ismert magyar dj-lány, ráadásul a partyra férje a szintén dj Antonyo is elkísérte. A Housemusic.hu cikke.PartytárNiki Beluccit lesték az egyetemistákhttp://www.origo.hu/teve/20050621niki.htmlAz AGB Hungary adatai szerint áprilisban és májusban az egyetemisták által leginkább követett műsor az RTL Klubon futott Sztárbox volt, annak is az az összecsapása, mikor a bulvárlapok egyik kedvence, Fresh Andi és a volt pornós, manapság topless DJ-ként tevékenykedő Niki Belucci ütlegelte egymást a ringben.TévéSztárboksz készül, Fresh Andival és Niki Beluccivalhttp://www.origo.hu/teve/20050309sztarbox.htmlTavaly közel 2,5 millió tévénéző figyelte dermedten a médiaszereplők bunyóját, a tévé előtt ülők közel fele nézte azt, amint rapperek, popénekesek és reality-szereplők ütlegelték egymást némi pénzért és szombat esti képernyős jelenlétért. A kimagasló nézettség miatt folytatás következik: erős lesz Rékasi Károly és Ganxsta Zolee meccse, de sokan megnézik majd bizonyára Fresh Andi és Niki Belucci ex-pornósztár viadalát is.TévéNiki Belucci a Villában!http://www.origo.hu/valovilag/hirek/20040409niki.htmlA 100. VillaNapon Niki Belucci, a korábbi pornósztár, most topless-DJ táncolt meglepetésül a VillaLakóknak. Pontosabban, a fiúknak.Hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.