Hardi Richárd újra nyirokrákkal küzd

Forrás: Mudra László -
rákos beteg Hardi Richárd hoki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hardi Richárd rossz hírt kapott: visszatért a nyirokrák, de a fiatal sportoló nem adja fel. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Hardi Richárd nem először küzd nyirokrákkal. Korábban elárulta, hogy mikor először megtudta a rosszhírt, azonnal elsírta magát. De összeszorított foggal küzdött, és legyőzte a kórt.

Nem titkolja, hogy a szerelme nélkül nem tudta volna végig csinálni, hiszen a nehezebb pillanatokban Boni adott lelkierőt a fiatal sportolónak. Azóta már eltelt két év, de a gyilkos kór most újra felütötte a fejét, így Richárdnak ismét meg kell küzdenie az életéért:

Hardi Richard (@hricsi4) által megosztott bejegyzés,

"Szinte kísért a múlt, hiszen ahogyan két esztendővel ezelőtt, most is éppen az edzőtáborban kezdődtek a gondok. A harmadik-negyedik nap után megduzzadt két nyirokcsomó a nyakamban, és akkor már tudtam, hogy baj van"- mesélte a jégkorongozó, aki azonnal orvoshoz fordult.

"Nem tagadom, összeomlottam, amikor szembesültem vele, hogy újra rákos vagyok. A legrosszabb rémálmaimban szerepelt az, hogy visszatér ez a betegség. Igazságtalannak tartottam az életet, miért velem történik ez a borzalom?"

Hardi Richárd újból felveszi a kesztyűt a rákkal szemben Forrás: Mudra László

Ám azóta már összeszedte magát lelkileg, hiszen több orvossal is konzultált, akik megnyugtatták: mivel korábban az enyhébb kezelési módszert kapta, így ezúttal durvábban tudnak fellépni a betegséggel szemben.

"Ha nem lennék biztos a gyógyulásban, nem is lenne értelme belevágni. Bízom a kemoterápia és az új őssejtterápia sikerességében, a sport megtanított rá, hogy küzdeni kell a győzelem érdekében" - írta meg a Blikk.

Vakon él majd a magyar énekesnő, Marcellinahttp://www.life.hu/drlife/20170914-vakon-el-majd-a-magyar-enekesno-marcellina.htmlMarcellina jótékonysági koncertsorozatot indított a Vakok Állami Intézete Alapítványának javára. Ezzel együtt úgy döntött, ahhoz, hogy még jobban át tudja érezni a vakok helyzetét, két napig maga is vakként fogja élni az életét. Dr. LifeOrigoVetéléseiről mesélt Pataki Zitahttp://www.life.hu/drlife/20170914-nyolcszor-vetelt-el-pataki-zita-idojarasjelento.htmlPataki Zita megtörte a csendet, és elmondta, miért nem lett édesanya. A műsorvezető nyolcszor vett részt lombikprogramon, de mégis le kellett mondani legnagyobb álmáról: a gyerekről. Dr. Life-- Instagramon jelentette be Selena Gomez, hogy veseátültetésen esett áthttp://www.life.hu/drlife/20170914--instagramon-jelentette-be-selena-gomez-hogy-veseatultetesen-esett-at.htmlAzt már egy jó ideje tudni lehet, hogy Selena Gomez luspusban szenved. A betegség velejárója a krónikus vesegyulladás is, mely az énekesnőt is érintette, és ennek súlyos következményei lettek. Dr. Life--Agydaganatos férfi, Greg Sims szenvedéseit mutatja be egy megrázó videó (18+)http://www.life.hu/drlife/20170914-greg-sims-szenvedeseit-mutatja-be-egy-megrazo-video.htmlMegrázó videóval próbálják felhívni a figyelmet az eutanázia fontosságára: egy 2005-ben agydaganatban elhunyt férfi haláltusáját játszották újra. Dr. LifeOrigoEgy tragikus baleset miatt veszítette el a fél agyát egy nő: Fotók! http://www.life.hu/drlife/20170914-elveszitette-a-fel-agyat-egy-no.htmlFrancesca Burr élete egy csapásra ment tönkre, és eddig úgy tűnt, esélye sincs már a gyógyulásra. Ám most felcsillant a remény. Dr. Life--Nőként született Colter Alexander, de ma már férfi testben él: így alakult át - Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170914-nokent-szuletett-colter-alexander-de-ma-mar-ferfi-testben-el.htmlSashaként látta meg a napvilágot Alexander, de mindig is tudta, hogy rossz testbe született. 20 éves korában döntötte el, hogy megkezdi átalakulását, és dokumentálta is. Így lett nőből férfi. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.