fogágybetegség Barabás Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barabás Éva őszintén mesélt a kellemetlen betegségéről, ami ugyan gyógyíthatatlan, de szerencsére kezelhető. 

Az RTL Klub műsorvezetője szomorú hírt kapott, de azért nincs teljesen elkeseredve: rutinvizsgálatra ment a fogorvosához, ahol kiderült, hogy fogágybetegsége van. Azt is elárulta, hogy egy éven belül többször is meg kell majd műteni, mert a bölcsességfogait is el kell távolítani.

Barabás Éva őszintén vallott a fogágybetegségéről Forrás: RTL Klub

Mint kiderült, fogszabályzót fog kapni, vagyis hamarosan már egy új külsővel láthatjuk a képernyőkön. Éva elmondta, hogy sokan szenvednek fogágybetegséggel, és azért beszél erről ő is a nyilvánosság előtt, mert véleménye szerint nem esik elég szó erről a problémáról.

Hiszen a fogágybetegség nem játék. A 48 éves műsorvezető is azért küzd, hogy 10-15 évvel később is megmaradjanak a saját fogai - írta meg a hot!Magazin.

A rákbetegségek 40 %-a a túlsúllyal hozható összefüggésbe Amerikában

Amerikában a daganatos betegségek 40 százaléka, egy év alatt több mint 630 ezer eset, kapcsolatba hozható a páciens túlsúlyával - közölte kedden az amerikai betegségellenőrzési- és megelőzési központ (CDC) vezetője, aki egyúttal ismét felhívta a figyelmet a megelőzés fontosságára. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.