Kikészült Kamilla hercegné, nem bírja a sok feladatot

Forrás: AFP -
királyi család Károly herceg royal family Kamilla hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kamilla hercegné nem bírja az iramot, rengeteg a hivatalos megjelenés, amin részt kell vennie.

Mivel Fülöp herceg visszavonult és Erzsébet királyné is egyre kevesebb közszereplést vállal, így a család többi tagjára hárul a hivatalos utakon való részvétel. Ez alól nem kivétel Károly herceg és kedvese, Camilla sem, aki a hírek szerint nagyon nehez bírja már a megterhelést. Jelengel is egy 'turnén vannak', ahol közel 50 eseményen kell részt vennie.

Kamilla hercegné kikészült Forrás: AFP

A hercegné túl öregnek tartja magát már ehhez a terheléshez, ám hiába a panaszkodás, nem fog változni semmi, sőt, ha Károly úgy dönt, hogy átveszi édesanyjától a trónt, a királynéra még több felelősség és megjelenés hárul majd - írta meg a Riposzt.

Egy pánikbeteg nő története: "Arra vágytam, hogy szervi problémám legyen, mert az megfogható"http://www.life.hu/drlife/20171021-egy-panikbeteg-no-tortenete.htmlA pánikrohamok során az emberek halálfélelmet éreznek, Most egy pánikbeteg olvasónk történetét olvashatjátok. Dr. Life--Így folyik a genny az olcsón feltöltött ajkakból: videó! (18+) http://www.life.hu/drlife/20171103-ez-tortenik-az-olcson-es-hanyagul-feltoltott-ajkakkal.htmlDöbbenetes felvétel került napvilágra, amely gyönyörűen bemutatja, hogy miért nem érdemes olcsón megúszni a plasztikai beavatkozásokat. Dr. LifeThinkstockÍgy menti meg önmaga életét egy kisbaba a vízben: videó! http://www.life.hu/drlife/20171103-minden-kisbaba-kepes-megmenteni-magat-a-vizben.html Dr. LifeThinkstockPánikbetegsége miatt került kórházba Fluor Tomihttp://www.life.hu/drlife/20171103-panikbetegsege-miatt-kerult-korhazba-fluor-tomi.htmlFluor Tomi a TV2 Propaganda című műsorában vallott arról, hogyan hajtotta túl magát másfél év alatt. Az intenzív időszaknak akkor lett vége, amikor kórházba került. Dr. Life--Nathan Hrdlicka a comb nélküli férfi, aki megtanult járni: fotó! http://www.life.hu/drlife/20171103-nathan-hrdlicka-megtanult-jarni.htmlNathan Hrdlicka döbbenetes betegséggel született, mégis megtanult járni. Dr. Life--Pallavicini Zita őrgrófnő jobb karja kiszakadt a helyérőlhttp://www.life.hu/drlife/20171102-pallavicini-zita-jobb-karja-kiszakadt-a-helyerol.htmlPallavicini Zita őrgrófnő kapott egy második esélyt az élettől: túlélt egy borzalmas autóbalesetet, amelyben leszakadt a jobb karja. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.