Tóth Gabi kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható történetet mesélt el Tóth Gabi a Facebookon a rajongóinak: évekkel ezelőtt segített egy kismamán, most pedig egy fotót kapott az édesanyától.

Tóth Gabi, a Sztárban sztár + 1 kicsi versenyzője azt írja, 9 évvel ezelőtt történt, hogy egyszer csak megpillantott egy kismamát az úton, aki láthatóan rosszul lett. Beültette őt maga mellé a kocsiba, és amilyen gyorsan csak tudta, kórházba vitte. Az azóta eltelt időszakban semmilyen hírt nem kapott az asszonyról és a babájáról, most azonban megkereste őt az anyuka: háláját kifejezve egy fotót küldött az immár 9 évessé cseperedett kislányról. Mint írja, ha akkor nem segít neki az énekesnő, a baba élete is veszélybe kerülhetett volna.

Előállt Kerényi Miklós Gábor áldozata: "Közös megegyezésről szó sem volt"http://www.life.hu/sztarok/20171114-eloallt-kerenyi-miklos-gabor-aldozata-kozos-megegyezesrol-szo-sem-volt.htmlJelentkezett a zaklatással vádolt Kerényi Miklós Gábor akkor 13 éves áldozata: Vujity Tvrtkónak írt levelet. TV + Sztárok--Örömhírt osztott meg rajongóival Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20171114-oromhirt-osztott-meg-rajongoival-weisz-fanni-a-facebookon.htmlMegszerezte jogosítványát a gyönyörű modell, Weisz Fanni, örömét pedig szinte azonnal meg is osztotta érte szorító rajongóival. TV + Sztárok--A melleit mutogatta az autósoknak Megyeri Csilla: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171114-megyeri-csilla-a-melleit-mutogatta.htmlMegszokhattuk, hogy Megyeri Csilla szereti borzolni a kedélyeket, ezúttal a TV2 Ázsia Expressz című műsorában hökkentette meg a nézőket azzal, hogy a melleit mutogatta. TV + SztárokOrigo70 éves lenne Somló Tamás: megható emlékezésre készülnek a barátaihttp://www.life.hu/sztarok/20171114-70-eves-lenne-somlo-tamas-meghato-emlekezesre-keszulnek-a-baratai.htmlNovember 17-én lenne 70 esztendős Somló Tamás. Barátai ezúttal egy hatalmas koncerttel tisztelegnek emléke előtt. TV + Sztárok--Elhunyt Amina Malakona, modell http://www.life.hu/sztarok/20171114-eletet-vesztette-amina-malakona-modell.htmlHosszan tartó betegeskedés után elhunyt Amina Malakona, modell. A fiatal, gyönyörű nőtől fájó szívvel búcsúznak a szerettei és a rajongói. TV + SztárokOrigoTóth Gabi közös fotót posztolt Fodor Erikkel http://www.life.hu/sztarok/20171114-kozos-foton-toth-gabi-es-fodor-erik.htmlKözös fotót posztolt Tóth Gabi és Fodor Erik. A híresség boldogan mutatta meg tehetségés párját, akivel együtt küzdenek majd a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.