Megműtötték Benkő Lászlót - Friss hírek az állapotáról

Fotó: Bielik István - Origo -
Kóbor János műtét Benkő László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl van a műtéten Benkő László. Az Omega billentyűsét tegnap műtötték, orvosai szerint az operáció sikeres volt.

Benkő Lászlót azután műtötték meg, hogy még nyár elején májrákot diagnosztizáltak nála. A kemoterápiás kezeléseknek hála a daganat zsugorodott, így tegnap sor kerülhetett a beavatkozásra. Kóbor János a Borsnak azt nyilatkozta, felhívta a kórházat és az orvosok közölték vele, hogy az operáció sikeres volt. Mint mondja, eredetileg későbbre tervezték a műtétet, de a zenész nagyon szeretett volna jelen lenni a jövő heti salgótarjáni koncerten, ezért valószínűleg emiatt előbbre hozták.

„Laci egész betegsége alatt azt mondta, hogy akármennyire rosszul van, a színpadon velünk lesz. Valószínűleg az e heti próbákra még nem tud eljönni, de nem is baj, az a lényeg, hogy felépüljön." – mondta Kóbor János, majd hozzátette: „Van, aki gyorsan gyógyul, remélem, Laci is közéjük tartozik. Nem tudom, mi lenne velünk nélküle".

Benkő László operációja sikeres volt Fotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.