Tüdőrákot diagnosztizáltak Székhelyi Józsefnél

rák Székhelyi József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tüdőrákkal küzd Székhelyi József, a színészlegenda az utóbbi időben 10 kilótól szabadult meg.

Már egy ideje egészségügyi problémákkal küzd Székhelyi József, nemrég pedig kiderült, nagyobb a baj, mint gondolta. A Ripostnak elmondta, egy rutinműtét során fedezték fel nála az orvosok, hogy tüdőrákja van.

Székhelyi Józsefnél tüdőrákot diagnosztizáltak Forrás: Origo

„Megpróbálok minden erőmmel megbirkózni azzal a helyzettel, hogy tíz kilót fogytam. Nem gyöngülhetek, hogy a feladataimnak eleget tudjak tenni, hogy apuka maradhassak egy darabig legalább. Remélem, létezik megoldás, minden bizodalmam a XXI. századi orvostudományban van..." – nyilatkozta a lapnak.

A 70 esztendős Jászai Mari-díjas színész jelenleg több darabban is játszik és egy 5 és fél éves kislány apukája.

Nem tud felkelni a tini gyereked? Nem lusta! Ez lehet a gond!http://www.life.hu/drlife/20171028-ha-nem-alszik-eleget-a-tinedzser.htmlSok szülő panaszkodik arról, hogy a tinédzser gyereke nem alszik eleget, vagy alszik, de inkább a késő reggeli, délelőtti időszakban durmol az ágyában. Ezt legtöbbször a lustasággal, vagy azzal magyarázzuk, hogy túl sokáig volt fent. Ez viszont csak féligazság. Dr. Life--Papot hívtak Stadler Józsefhez: nagyon súlyos az állapotahttp://www.life.hu/drlife/20171116-papot-hivtak-stadler-jozsefhez-nagyon-sulyos-az-allapota.htmlKómában fekszik a dunaújvárosi kórház intenzív osztályán Stadler József. Állapota olyannyira nem javul, hogy pár napja papot hívtak hozzá. Dr. Life--Victoria Wright a nő, aki cherubism betegségben szenved http://www.life.hu/drlife/20171115-cherubism-betegsegben-szenved-victoria-wright.htmlDöbbenetes betegségben szenved Victoria Wright, amelytől úgy fest, mint egy szörnyeteg. Dr. LifeOrigoKomoly betegség miatt mondta le koncertjeit Shakirahttp://www.life.hu/drlife/20171115-betegseg-miatt-lemondta-koncertjeit-shakira.htmlSzomorú hírt közölt Shakira a rajongóival: betegsége súlyosabb, mint gondolta, ezért kénytelen lemondani európai koncertjeit. Dr. Life--Megrendítő kérések, amit haldoklók intéznek ápolóik feléhttp://www.life.hu/drlife/20171115-megrendito-keresek-amit-haldoklok-inteznek-apoloik-fele.htmlRákos betegeket ápoló nővérek megrendítő történeteket meséltek arról, mit mondtak nekik a haldoklók utolsó napjaikon, perceikben. Dr. Life--5 tünet, ami azt jelzi, hogy túl sokat ültél a számítógép előtthttp://www.life.hu/drlife/20171106-jelek-amik-arra-utalnak-hogy-sokat-ulsz-a-szamitogep-elott.htmlAz irodai munkát végzők a munkaidőben is 8-12 órát töltenek a számítógép előtt. Aztán hazamennek és még otthon is bekapcsolják a laptopot, átfutják a levelezésüket vagy a közösségi oldalakat. Így naponta akár 14-16 órát is eltölthetünk a különböző monitorok előtt. Ezek a tünetek azonban azt jelzik, hogy ideje szünetet tartanod. Figyelj rájuk! Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.