Kórházba került Dopeman édesapja, ezért keres húga mellé segítőt a zenész

agyvérzés Dopeman apa zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dopeman édesapja kórházba került, a zenész ezért kér Facebook-oldalán segítséget a rajongóitól. Olyan embert keres, aki ezalatt az idő alaltt segíteni tudna édesanyjának a beteg húgával kapcsolatos teendőkben. 

Dopeman édesapja súlyos betegséggel került kórházba, agyvérzést kapott. A rapper erről Facebook-oldalán számolt be, méghozzá azért, mert segítségre van szüksége. Apja gyógyulása alatt ugyanis kell valaki, aki segíteni tudna édesanyjának a beteg húga körüli tennedőkben.

Dopeman édesapja agyvérzést kapott Fotó: Tuba Zoltán - Origo

A váci kórház neurológiai osztályán dolgozóknak hála életben van,

Brazil specialista kezeli majd az X-Faktor-győztes Riccóthttp://www.life.hu/drlife/20171128-brazil-specialista-kezeli-majd-az-x-faktor-gyoztes-riccot.htmlA 2009-ben autóbalesetben lebénult szlovák származású Ricco Claudiával közös 20 millió forintos X-Faktor nyereménye nagy részét a gyógyulására szeretné fordítani. Dr. LifeOrigoLelki megrázkódtatásai tették beteggé Zalatnay Cinit http://www.life.hu/drlife/20171127-som-lajos-es-aradszky-laszlo-halalaba-betegedett-bele-zalatnay-cini.htmlZenésztársai elvesztésébe betegedett bele Zalatnay Cini, nagyon megviselte a folyamatos gyász. Dr. Life--40 év után abbahagyta az ivást Tátrai Tiborhttp://www.life.hu/drlife/20171127-tatrai-tibor-40-ev-utan-abbahagyta-az-ivast.htmlTátrai Tibor 40 év masszív ivás után döntött úgy, hogy egy kortyot sem iszik többé. Egy megrázó esemény döbbentette rá, hogy nem folytathatja így tovább az életét, de nem bánta meg a múltat. Dr. Life--Coeliakia, egy autoimmun betegség, amit sokszor összekevernek egy sima allergiávalhttp://www.life.hu/drlife/20171113-ezert-lehet-veszelyes-gyerekeknel-a-coeliakia.htmlGyakran látjuk, hogy a gyerek csak turkálja az ételt a tárnyájén, valami már nem esik jól neki, vagy bizonyos élelmiszerek elfogyasztása után fáj a hasa, a feje, és hányingere van. Sokszor ilyenkor a coeliakiáról, vagyis a gluténérzékenységről van szó, amit eddig csak gyomortükrözéssel mutattak ki. Dr. Life--Turnéjának újabb állomásait mondta le Mariah Careyhttp://www.life.hu/drlife/20171126-turnejanak-ujabb-allomasait-mondta-le-mariah-carey-mert-influenzas.htmlA díva Instagramon szabadkozott, és kellemes hálaadást kívánt rajongóinak. Dr. Life--Az anyja karjában halt meg az újszülött baba http://www.life.hu/drlife/20171125-anyja-kezei-kot-hunyt-el-a-par-napos-kisbaba.htmlMindenki a 24 éves nőt hibáztatja a kisfiú haláláért, hiszen az ő kezében halt meg. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.