Autoimmun betegség miatt sokáig kopasz volt Anastasia Sidorova,ma már hajmodell

Forrás: Instagram/sidorovaanastasiya -
modell kopasz haj autoimmun betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű, vörös hajkoronája van az orosz Anastasia Sidorovának, de nem volt mindig ilyen. Sokáig ugyanis egy autoimmun betegség miatt kopaszon élt, de ma már hajmodell.

18 éves volt Anastasia Sidorova, amikor elkezdett kopaszodni. Ilyen fiatalon még egy férfinál is kellemetlen a hajhullás, egy nőnél viszont maga a tragédia. Kiderült, hogy a probléma hátterében egy autoimmun betegség áll, az alopecia areata, ami miatt foltokban hullott ki a haja, mert az immunrendszer testidegen anyagként azonosítja a hajtüszőket.

Ma már csodálatosan szép a 27 éves modell haja Forrás: Instagram/sidorovaanastasiya

Anastasia nem nyugodott bele a helyzetébe, minden követ megmozgatott, hogy legyőzze ezt a kórt. Végül sikerült olyan terápiát találnia, ami segített rajta, ma már pedig senki nem mondaná meg, hogy valaha kopasz volt. Elképesztően hosszú, vörös hajzuhataga ma már eszközként is szolgál, hiszen alkalmi modellkedésből tartja fenn magát az orosz nő.

Öt celeb, aki őszintén beszélt a fogamzásgátlásrólhttp://www.life.hu/drlife/20171028-sztarok-vallottak-a-fogamzasgatlasrol.htmlLegyünk őszinték, szeretjük azt érezni, hogy a sztárok is pont ugyanolyan emberek, mint mi. Szeretjük, amikor smink nélküli szelfiket osztanak meg a neten, ahogyan azt is, amikor őszintén beszélnek magánéleti, vagy egészségügyi gondjaikról. Ez az öt híres hölgy pedig nem jön zavarba, ha a fogamzásgátlástól kérdezik őket. Dr. LifeThinkstockKorda György és Balázs Klári megbetegedetthttp://www.life.hu/drlife/20171130-megbetegedett-korda-gyorgy-es-balazs-klari.htmlGyakori vendég lett Korda Györgynél és Balázs Klárinál az orvos, ugyanis mindketten megbetegedtek. Egymás után döntötte le őket a lábukról egy vírus. Dr. LifeOrigoÍgy készítik a műszemgolyókat: videó! (18+)http://www.life.hu/drlife/20171129-igy-keszulnek-a-muszemgolyok.htmlDöbbenetes videó került elő a műszemgolyók készülésenek különböző fázisairól: így lesz a semmiből teljesen élethű szem. Dr. LifeOrigoBorzalmas kínok: saját székletében fulladozik a fiatal nő (18+)http://www.life.hu/drlife/20171129-borzalmas-kinok-sajat-szekleteben-fulladozik-a-fiatal-no.htmlAz interneten gyűjtenek adományt Kelly Yeomannek, annak a fiatal nőnek, akinek mellkasát egy elrontott orvosi beavatkozás miatt jelenleg ürülék tölti ki. Dr. LifeOrigoVastapsot kapott a Down-szindrómás lány a szépségversenyenhttp://www.life.hu/drlife/20171129-vastapsot-kapott-a-down-szindromas-lany-a-szepsegversenyen.htmlNem mindennapi tettet hajtott végre Mikayla Holmgren: a 22 esztendős lány első Down-szindrómásként indult el a Miss Minnesota USA szépségversenyen. Dr. LifeOrigoKemoterápiás kezelést kap Székhelyi Józsefhttp://www.life.hu/drlife/20171129-kemoterapias-kezelest-kap-a-rakos-szekhelyi-jozsef.htmlMűtétjét követően belevág a kemoterápiába Székhelyi József, akinél nemrég rákot diagnosztizáltak az orvosok. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.