Jack Johnson 6,8 milliót költött, hogy úgy nézzen ki, mint Beckham

operáció David Beckham botox hasonlóság Jack Johnson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves fiú elhatározta, hogy úgy fog kinézni, mint David Beckham. Nem sikerült neki. 

Nem Jack Johnson az egyetlen, aki elfogadná David Beckham életét. A híres sportoló szívdöglesztően néz ki, egészséges, gyönyörű családja van, és emellé dús gazdag. Jack úgy gondolta, hogy ha úgy néz ki, mint a focista, akkor neki is hasonló élete lehet. 20.000 fontot, vagyis közel 7 millió forintot költött szépészeti beavatkozásokra, hogy hasonlítson a világsztárra, de mégsem érzi magát boldognak. Próbált valaki más bőrébe bújni, de nem sikerült, ettől pedig komoly belső szorongás alakult nála ki.

A férfit pár hónappal ezelőtt gyógyszertúladagolás miatt vitték kórházba, mint kiderült, öngyilkos akart lenni. Most pedig rájött, hogy hatalmas hibát követett el. Kiderült, hogy test-diszmorfiában szenved, ez okozta benne a késztetést, hogy valaki másra akarjon hasonlítani. Most a mentális zavar kezelésén dolgozik.

Milliókért műttette magát David Beckhamre Jack Johnson, de nem hasonlít Forrás: AFP, Twitter/Jack Johnson

Emellett pedig hatalmas tartozást halmozott fel, hiszen a beavatkozások nagy százalékát kölcsönökből finanszírozta, így ezt is valahogyan rendeznie kell. A fiúról készült képeket itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.