A kemoterápia mellékhatásaitól szenved Orbán Józsi

Forrás: Facebook/100 Folk Celsius -
betegség 100 Folk Celsius daganat Orbán József kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orbán Józsi az otthoni lábadozást választotta: jobban viseli a kemoterápia mellékhatásait, ha a saját környezetében lehet. 

Ahogy azt már megírtuk, Orbán Józsi rosszindulatú tüdődaganattal küzd. A 100 Folk Celsius énekese már több kemoterápiás kezelésen is túl van, de még messze a teljes a gyógyulás. A zenész egyelőre nem akar konkrétumot mondani az állapotáról, de nemrég azt nyilatkozta, hogy a születésnapját márciusban már egészségesen szeretné ünnepelni.

Otthon próbálja kiheverni a kemoterápia mellékhatásait Orbán Józsi Forrás: Facebook/100 Folk Celsius

A hírek szerint a kemoterápiát jól viseli, de a mellékhatásoktól nagyon szenved, ezért az orvosai jobbnak látták, ha a kezelések után nem a kórházban, hanem a saját otthonában lábadozik:

"Most is megviselték a mellékhatások, hogy nem érez ízeket, emiatt le is fogyott. Mi mindig mondogattuk neki, hogy muszáj enni, inni Józsi. De hiába. Ezért szerintem is jobb, hogy otthonában gyógyulhat, ott könnyebben megjön majd az étvágya, bár nekünk azért hiányzik innen." - mondta az egyik szobatársa a Ripostnak.

Hírességek bőrbetegségekkelhttp://www.life.hu/drlife/20180106-kulonos-borbetegsegben-szenvedo-hiressegek.htmlPikkelysömörtől az ekcémáig – a hírességeket sem kerülik el a különböző bőrbetegségek. Nézd meg, hogy ki, mivel vette fel a harcot. Dr. Life--Munkaanorexia: az alulteljesítés túlteljesítésehttp://www.life.hu/drlife/20180105-munka-anorexia-jelenseg-a-lustasagon-tul.htmlMindannyian hallottunk az anorexiásokról, akik nem vesznek ételt magukhoz, és kiéheztetik a szervezetüket. Létezik olyan, aki kerüli a munkát, de nem azért, mert csaló, vagy lusta, hanem mert mentálisan beteg? Kik a munkaanorexiások? Valóban betegségről, vagy pedig a munkaiszony meg-ideologizálásáról és el-pszichologizálásáról van szó? Dr. Life--Felesége haláláról mesélt Simon Thomas, műsorvezető http://www.life.hu/drlife/20180118-simon-thomas-musorvezeto-a-felesege-halalarol-meselt.htmlA híres brit műsorvezető eddig nem beszélt a felesége halálának részleteiről, most azonban szeretné, ha mindenki okulna a tragédiájukból. Dr. Life--Stohl András műtétje után még nem térhetett vissza a stúdióbahttp://www.life.hu/drlife/20180118-stohl-andras-mutetje-utan-meg-nem-terhetett-vissza.htmlStohl Andrásnak lassítania kell a tempón, műtétje után ugyanis még nem térhet vissza a stúdióba, hiába szeretne. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - OrigoAmber Rose mellkisebbítést tervez: fáj a hátahttp://www.life.hu/drlife/20180117-amber-rose-mellkisebbitest-tervez-fajnak-a-hatai.htmlAmber Rose nagy melleivel és hatalmas fenekével vált híressé, azonban egyik védjegyétől szeretne szabadulni. A mellét kisebbítené a modell. Dr. Life--Így küzd a betegséggel Székhelyi Józsefhttp://www.life.hu/drlife/20180117-igy-kuzd-a-betegseggel-szekhelyi-jozsef-szinesz.htmlKezelésekre jár, több mint 10 kilót fogyott Székhelyi József, de ennek ellenére több darabban is játszik a Madách Színházban. A színész emberfeletti küzdelmet vív a rákkal, amelyet novemberben diagnosztizáltak nála. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.