Mellkisebbítő műtéten esett át Amber Rose - Fotó

operáció mellkisebbítés műtét Amber Rose kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mellkisebbítő műtéten esett át a méretes fenekéről és kebleiről is ismert Amber Rose. Az operációra azért volt szükség, mert már nagyon fájt a modell háta.

Míg a legtöbb nő nagyobb mellekről álmodozik, addig van, akinek problémát jelentenek az óriási keblek. Így volt ezzel Amber Rose is, akiaz utóbbi időben nagyon sokat panaszkodott hátfájásra, és aprócska felsőket sem tudott hordani. A modell végül úgy döntött, kés alá fekszik és bevállalja a mellkisebbítő műtétet. A végeredményről már posztolt is egy fotót, a széles mosolyából ítélve tényleg megkönnyebbült és így sokkal jobban érzi magát a bőrében.

Amber Rose nagyon vidámnak tűnik a műtét után Forrás: Instagram/Amber Rose

Hivatalos: Katherine Heigl lép Meghan Markle helyébehttp://www.life.hu/sztarok/20180201-katherine-heigl-lep-meghan-markle-helyebe.htmlMáris megvan Meghan Markle utóda: a Grace klinikából is ismert Katherine Heigl kapott szerepet a Briliáns elmék című sorozatban. TV + Sztárok--Tovább halogatja az esküvőt a Barátok közt sztárja, Solti Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-tovabb-halogatja-az-eskuvot-a-baratok-kozt-sztarja-solti-adam.htmlTovább halogatja az esküvőt a Barátok közt jóképű színésze, Solti Ádám és kedvese, Bernadett. Nyomós okuk van rá. TV + SztárokOrigoGáspár Győző belenézett a kamerába és bocsánatot kért: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-gaspar-gyozo-belenezett-a-kameraba-es-bocsanatot-kert-video.htmlGáspár Győző újabb problémás ügybe keveredett, egy korábbi kijelentése miatt becsületsértésért jelentették fel. TV + Sztárok--Megható: a Facebookon vallott szerelmet Istenes Bence Csobot Adélnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-meghato-a-facebookon-vallott-szerelmet-istenes-bence-csobot-adelnak.htmlA közösségi oldalon vallott szerelmet gyermeke anyjának, Csobot Adélnak Istenes Bence. A rajongók könnyekig hatódtak. TV + Sztárok--Nem kell többé nélkülöznie Paudits Bélának, jó híreket kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180201-nem-kell-tobbe-nelkuloznie-paudits-belanak-jo-hireket-kapott.htmlJó híreket kapott Paudits Béla: megkapta az igazolást a Jászai Mari-díjáról, így nem kell többé az alacsony nyugdíja miatt aggódnia. TV + Sztárok--Feszülős ruhában mutatta meg kerek fenekét Gregor Bernadett - Régi fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-feszulos-ruhaban-mutatta-meg-kerek-feneket-gregor-bernadett-regi-foto.htmlHosszas viták után megszületett a döntés: a Forma-1-es futamok előtt nem vonulnak fel többé a rajtrácsra a csinos hostessek. Pedig egykor Gregor Bernadett is ott feszített! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.