Gyerekeket fog tanítani a két fejjel született sziámi ikerpár, Abby és Brittany Hensel

tanítás sziámi ikrek gyerekek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Matematikát oktathat gyermekeknek az immár 27 esztendős sziámi ikerpár, Abby és Brittany Hensel.

Abby és Brittany Hensel 1990-ben látta meg a napvilágot Minnesotában. Az egy testben, két fejjel élő lányoknak születésükkor alig pár napot jósoltak az orvosok, ők mégsem adták fel, ma már teljes értékű életet élnek, sokat utaznak és barátaik is vannak.

Tavaly diplomát szereztek, majd egy Európában töltött év után most állást is kaptak egy iskolában. Gyermekeknek fognak matematikát oktatni és már alig várják az első munkanapjukat. Életüket egyéként egy valóságshowban bárki figyelemmel követheti.

Megszólalt a tüdőrákkal kezelt Orbán Józsi: talán a félúton már túl vagyokhttp://www.life.hu/drlife/20180215-megszolalt-a-tudorakkal-kezelt-orban-jozsi-talan-a-feluton-mar-tul-vagyok.htmlNemrég derült ki, hogy tüdőrákkal küzd a 100 Folk Celsius frontembere, Orbán Józsi. Az énekes most nyilatkozott az állapotáról. Dr. LifeOrigoKollégái aggódnak Tahi Tóth Lászlóért: a színpadon lett rosszulhttp://www.life.hu/drlife/20180215-kollegai-aggodnak-tahi-toth-laszloert-a-szinpadon-lett-rosszul.htmlTavaly januárban vitték kórházba Tahi Tóth Lászlót, aki rá egy évre, néhány hete ismét rosszul lett. Most barátai, kollégái nyilatkoztak az állapotáról. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoÚjabb súlyos műtéten esett át Lerch Istvánhttp://www.life.hu/drlife/20180215-ujabb-sulyos-muteten-esett-at-lerch-istvan-v-moto-rock.htmlÚjabb súlyos koponyaműtéten esett át Lerch István, akit több mint egy éve a kórházban kezelnek. Felesége reménykedik abban, hogy nyárra talán hazaengedhetik a zenészt. Dr. Life--Alig lehet ráismerni: a reptéren fotózták le Michael J. Foxothttp://www.life.hu/drlife/20180215-alig-lehet-raismerni-a-repteren-fotoztak-le-michael-j-foxot.htmlNincs túl jó állapotban Michael J. Fox. A színészt az egyik kanadai repülőtéren fotózták le a lesifotósok. Dr. LifeOrigoElvonókúrán van Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/drlife/20180215-elvonokuran-van-gaspar-gyozo-gyogyszerfuggoseg.htmlGyógyszerfüggősége miatt elvonókúrán van Gáspár Győző, aki jelenleg életrajzi könyvén dolgozik. Dr. LifeOrigoMűteni kell Dévényi Tibi bácsithttp://www.life.hu/drlife/20180213-meg-kell-muteni-devenyi-tibi-bacsit.htmlMegműtik Dévényi Tibort: a DJ-nek a jobb lába miatt kell kés alá feküdnie. Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.