A 19 hónapos Ábrist támogatja nyereményéből Nagy Dániel

Forrás: TV2 -
betegség adomány Áll az alku orvos kórház izomsorvadás Nagy Dániel gyerek kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Dániel, azaz Dana a TV2 Áll az alku című műsorából vihetett haza hatalmas nyereményt. A játékos kijelentette: a nyeremény egy részéből 19 hónapost keresztfiát, Ábrist támogatja majd, aki izomsoradással küzd. 

"Ahol tudtam, eddig is támogattam őt, nagyon sok helyen gyűjtünk neki kis adományos dobozkákkal, jótékonysági rendezvényeket szervezünk, és szerencsére az életemben nincs most olyan helyzet, ami megoldásra vár, így egyértelmű volt, Ábris gyógyulására fordítom a pénz egy részét" - mondta a Borsnak Nagy Dániel, azaz Dana, aki a TV2 Áll az alku című műsorából vihetett haza hatalmas nyereményt. Ennek egy részéből pedig izomsorvadással küzdő 19 hónapos keresztfiát, Ábrist támogatja. Így biztosan jó helyre kerül a 9,1 millió forint.

Nagy Dániel keresztfiát támogatja nyereményéből Forrás: TV2

A férfi 37 adásban szerepelt, mire játékosként sorra került. Béry-Januskó Ábris már számos külföldi kezelésen és öt injekción van túl, rengeteget javult. A gerincvelői izomsorvadásos kisfiú eddig a kezét sem tudta felemelni, mára azonban már saját kis kerekesszékével közlekedik és tabletjén is képes játszani.

Gáspár Laci megszólalt műtétje után: már jobban vanhttp://www.life.hu/drlife/20180329-gaspar-laci-megszolalt-mutetje-utan-mar-jobban-van.htmlAhogy azt a Life.hu is megírta, Gáspár Laci a kórházi ágyáról szelfizett. Kiderült, hogy operálni kellett, ám már jobban van. Elmondta, hogy van. Dr. LifeOrigoFájdalmas járványok, amelyek rettegésben tartották a világothttp://www.life.hu/drlife/20180325-jarvanyok-amelyek-rettegesben-tartottak-a-vilagot.htmlOrigoGyógyteák méregtelenítéshez és felfrissüléshez Gyuri bácsi ajánlásávalhttp://www.life.hu/drlife/20180328-gyogyteak-meregteleniteshez-es-felfrissuleshez-gyuri-bacsi-ajanlasaval.htmlKis késéssel ugyan, de itt a tavasz; a természet megújulását, a jó időt szeretjük energikusan, feltöltődve várni. A szervezetünkből azonban a téli hónapok során kiürültek a tartalékok, a salakanyagok viszont felhalmozódtak, ezért is fordulhat elő, hogy gyakran fáradtnak, levertnek érezzük magunkat. Egy jól összeállított gyógyteakúra sokat segíthet abban, hogy felszabadultan élvezhessük a tavaszt. Dr. LifeThinkstockSaját autójában szurkálták meg az egykori gyereksztárt, Corey Feldmanthttp://www.life.hu/drlife/20180328-sajat-autojaban-szurkaltak-meg-az-egykori-gyereksztart-corey-feldmant.htmlSaját autójában támadták meg Corey Feldman, egykori gyereksztárt. A kórházból tudatta a szörnyű hírt. Dr. LifeMegműtötték Gáspár Lacithttp://www.life.hu/drlife/20180328-megmutottek-gaspar-lacit-korhaz.htmlMegműtötték Gáspár Lacit, de azt egyelőre nem tudni, mi volt az oka annak, hogy kés alá feküdt az énekes. Dr. Life--Megállíthatatlanul szédül Bódi Guszti:az orvosok nem tudják, mi a bajahttp://www.life.hu/drlife/20180328-megallithatatlanul-szedul-bodi-guszti-az-orvosok-nem-tudjak-mi-a-baja.htmlNemrég tért haza több hónapos nyaralásából Bódi Guszti, és szinte első útja az orvoshoz vezetett. A zenész ugyanis megállíthatatlanul szédül, egyelpre viszont nem tudják, hogy mi a baja. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.