Rátalált a szerelem a Barbie babaként élő Ophelia Vanity-re

operáció műtét Barbie baba Ophelia Vanity szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre rátalált a szerelem az élő Barbie babaként élő Ophelia Vanity-re.

Korábban már írtunk Ophelia Vanity-ről, aki élő Barbie babává műttette magát. A 30 éves lány eddig közel 50 ezer fontot költött magára, hogy úgy nézzen ki, ahogyan ő azt elképzelte. Különleges hóbortja miatt sokáig elkerülték a férfiak is, még a társkereső alkalmazásokon sem sikerült párra lelnie egészen mostanáig: végre összejött egy jóképű zenésszel.

A férfinak még az exbarátja mutatta be 8 évvel ezelőtt, de akkor csupán pár szót váltottak egymással. Utána viszont felvették egymással a kapcsolatot és fél évvel ezelőtt újra találkoztak személyesen is. A beszélgetések közel hozták egymáshoz őket és most boldog párkapcsolatban élnek.

A barátaim támogatnak abban, amit csinálok. Justin sem bánja a hóbortomat, ugyanakkor nagyon félt a beavatkozások veszélyeitől, ami teljesen érthető." – idézi Ophelia szavait a The Sun.

Hernádi Judit vallott az iskolai kiközösítésről: "Nagyon csúnya voltam"http://www.life.hu/sztarok/20180403-hernadi-judit-vallott-az-iskolai-kikozositesrol-nagyon-csunya-voltam.htmlMa már ünnepelt színésznő Hernádi Judit, de volt idő, amikor nem a tehetsége miatt került a figyelem középpontjába. „Csúnya voltam" – vallotta be a színésznő, aki nem is nagyon szeret arról az időszakáról beszélni. TV + Sztárok--Puzsér Róbert elmondta a véleményét Hosszú Katinkárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180403-puzser-robert-elmondta-a-velemenyet-hosszu-katinkarol.htmlHosszú Katinka sem kerülhette el Puzsér Róbert kegyetlenül őszinte kritikáját, melyben eredményeit nem, de magánélete kezelésének módját erősen megkérdőjelezi. TV + SztárokOrigoTóth Gabi új dala, a Szív szív nagyon hasonlít a NOX egyik dalárahttp://www.life.hu/sztarok/20180403-toth-gabi-uj-dala-a-sziv-sziv-nagyon-hasonlit-a-nox-egyik-dalara.htmlSokak szerint a NOX együttes Forogj, világ! című dalára hasonlít Tóth Gabi új slágere, a Szív szív. Péter Szabó Szilvi és Tóth Gabi is elmonta a véleményét, vajon tényleg egy tőről fakad-e a két dal. TV + SztárokOrigoDemi Lovato a színpadon lovagol meg egy nőt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180403-demi-lovato-a-szinpadon-lovagol-meg-egy-not.htmlDemi Lovato nem csak énekhangjával vívja ki magának a figyelmet, hanem színpadi show-jával is: egy nőn lovagol mindenki szeme láttára a turnéján. TV + SztárokOrigoRippel Ferinek nagyon tetszik duettpartnere, Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20180403-rippel-ferinek-nagyon-tetszik-duettpartnere-toth-andi.htmlRippel Feri Tóth Andi partnere lesz a TV2 Nagy Duett című műsorában, és előreláthatólag nagyon meg fogják érteni egymást: az artista bevallotta, neki nőként is bejön Tóth Andi. TV + SztárokOrigoA Feleségek luxuskivitelben terhes sztárja, Vasvári Vivien meztelenül mutatta meg testéthttp://www.life.hu/sztarok/20180403-a-felesegek-luxuskivitelben-terhes-sztarja-vasvari-vivien-meztelenul-mutatta-meg-testet.htmlLuxus Vivi megmutatta, hogy 36 hetes várandósan is szexi: teljesen meztelenül készíttetett terhesfotót magáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.