Ophelia Vanity Barbie babává műttette magát - Fotó!

Forrás: Instagram/Ophelia Vanity -
műtét Barbie baba Ophelia Vanity
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg ember van, aki mássá szeretné válni, és már az sem egyedi eset, hogy valaki az ikonikus baba kinézetét szeretné lemásolni. A 30 éves Ophelia Vanity már évek óta dolgozik azon, hogy minél jobban hasonlítson Barbie-ra, és még nincs vége.

Ophelia Vanity úgy döntött, ő lesz a következő élő Barbie, és ezért mindent meg is tett. Az utóbbi négy évben csaknem 10 millió forintnak megfelelő összeget költött a különböző beavatkozásokra, és még egy sor műtéten szeretne átesni.

Így néz ki az élő Barbie, Ophelia Vanity Forrás: Instagram/Ophelia Vanity

"Mindig nagyon szerettem a kinézetét, és ahogy idősebb lettem, úgy döntöttem, hogy utánozni akarom. Ő egy ikonikus karakter" – mondta a lány, aki botoxinjekciókkal kezdett, hogy olyan kifejezéstelenné váljon az arca, mint egy babáé. Ezek után ajakfeltöltés következett, de az orra sem úszta meg a beavatkozásokat.

Ophelia Vanityre még sok beavatkozás vár Forrás: Instagram/Ophelia Vanity

Szeretnék implantátumokat is, de pénzt kell spórolnom,

Daily Mailnek

Itt a párja: ő az élő Ken baba

Az élő Ken baba évek óta beavatkozások sorát végezteti el azért, hogy minél jobban hasonlítson az ikonikus játékra. Nemrég egy újabb beavatkozással ajándékozta meg magát, hogy még tökéletesebb legyen a teste. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.