Andor Éva pajzsmirigyproblémái miatt tűnt el egy időre a képernyőről

betegség ténykedés pajzsmirigy kórház Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy időre eltűnt a televízió képernyőjéről Andor Éva, a Tények műsorvezetője. Hónapokig élt fájdalomcsillapítókon, a komoly influenzának pajzsmirigygyulladás lett a szövődménye. Ma már jobban van, édesanyja segít neki a gyógyulásban.

"Idén alaposan kitoltam magammal, mert a nagy rohanásban és a munkában nem figyeltem oda eléggé az egészségemre" - kezdte a hot! magazinnak adott interjúját Andor Éva, a Tények műsorvezetője. Influenzája szövődményeként ugyanis pajzsmirigye begyulladt, egy időre eltűnt a képernyőről, ágynyugalmat írt elő az orvos.

Andor Évának édesanyja segít gyógyulni Forrás: Polyák Attila - Origo

"Amikor az ultrahangon pajzsmirigygyulladást állapítottak meg, hirtelen világosság vált, hogy emiatt voltam képtelen hónapok óta meggyógyulni, hiszen a pajzsmirigy fontos az immunrendszer szempontjából, de ennek a gyulladásnak a következménye volt a szapora szívverésem is. Ettől kezdve csak a gyógyulásomra koncentráltam" - mondta a műsorvezető, aki bevallotta: hajlamos túlvállalni magát. Édesanyja segíti a gyógyulásban, aki - mint mondta - az alternatív gyógymódok híve.

Andor Évát az is aggodalommal töltötte el, hogy talán a gyulladás a késbbiekben akadályozhatja abban, hogy teherbe essen. "Az orvosom megnyugtatott, hogy mivel nem arról van szó, hogy autoimmun pajzsmirigybetegségben szenvedek, nem kell aggódnom, csak a gyulladást kell leküzdeni" - fogalmazott Andor Éva, aki még jelenleg is vitaminokat szed.

Interjú egy 22 éves hölggyel, aki egy budapesti pszichiátrián kapott kezelésthttp://www.life.hu/drlife/20180411-interju-egy-holggyel-aki-egy-budapesti-pszichiatrian-kapott-kezelest-nyiro-gyula-mentalis.htmlA pszichiátria szó hallatán sokakban a lekötözött, begyógyszerezett elmebetegek képe villan be. Pedig egy depresszió, enyhébb idegösszeomlás is vezethet ilyen jellegű kezelésig. A 22 éves Dominika álmában sem gondolta volna, hogy valaha pszichiátriai kezelésért fog küzdeni. Őszinte vallomás egy fiatal nőtől, aki pár hónap leforgása alatt odáig jutott, hogy már saját magát sem ismerte fel a tükörben, és attól rettegett, hogy kiugrik az erkélyről. Nevét és történetét vállalja ugyan, de arcát nem merte, a társadalomban még mindig megbúvó, mentális betegségekkel kapcsolatos előítéletek miatt. Dr. LifeOrigoVajna Tímea ismét megbetegedett: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20180412-vajna-timea-ismet-megbetegedett-foto.htmlVajna Tímea nem csak a jó pillanatait mutatja meg a követőinek, ezúttal betegségéről számolt be. Dr. LifeOrigoEl kell halasztani Boros Lajos életmentő műtétjéthttp://www.life.hu/drlife/20180412-el-kell-halasztani-boros-lajos-mutetjet.htmlHiába lenne szüksége szívműtétre Boros Lajosnak, egyelőre nincs olyan állapotban, hogy az operációt el lehessen végezni. Dr. LifeOrigoVan Blundennek saját bőréből és csontjából növesztettek új állat: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180411-van-blundennek-sajat-borebol-es-csontjabol-novesztettek-uj-allat.htmlMég egy műtét vár Van Blunden, akinek rákos megbetegedése miatt újra kellett építeni állát. Saját bőréből és csontjából növesztették az orvosok. Az eljárás már nem új, de eddig így soha nem alkalmazták. Dr. Life--Kasza Tibi élőben közvetítette pánikrohamáthttp://www.life.hu/drlife/20180411-kasza-tibi-eloben-kozvetitette-panikrohamat.htmlÉvek óta küzd a pánikbetegséggel Kasza Tibi, és úgy döntött, hogy ezt most megosztja követőivel: megmutatta, milyen az, amikor rohama van.Dr. LifeOrigo17 éve bipoláris zavarral küzd Mariah Careyhttp://www.life.hu/drlife/20180411-17-eve-bipolaris-zavarral-kuzd-mariah-carey-vallomas.htmlBipoláris zavaráról vallott Mariah Carey. Az énekesnőnél még 2001-ben diagnosztizálták a betegséget. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.