Szívritmuszavar miatt kórházba került Molnár György, az Omega gitárosa

Forrás: Thinkstock -
szívritmuszavar Omega Molnár György kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Omega gitárosa, Molnár György szívritmuszavar miatt került kórházba, biciklizés közben lett rosszul. Sejtette, hogy ez lehet a baj, mert már nem először fordult elő.

A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas gitáros biciklizés közben hirtelen rosszul lett, és kórházba került. Molnár György „Elefánt" tudta, hogy mi lehet a baj, mert a szívritmusával már korábban is voltak problémák.

"Valami nagyon nem stimmel. Ezúttal is „megbikáztak", de még nem tudni, ez meddig lesz elég" - mondta a zenész, akin egy kardioverzió nevezetű defibrillátoros terápiát végeztek el félaltatásban.

Tudom, a szív egy időzített bomba, de minden tőlem telhetőt meg akarok tenni, hogy egyenletesen ketyegjen.

Blikknek

Molnár György és és családja Forrás:

A bringát alig bírtam hazáig eltolni, amikor most félrekalimpált és a veríték is levert.

Kerényi Miklós Máté lefejelt egy műbikát: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180508-kerenyi-miklos-mate-lefejelt-egy-mubikat-video.htmlKerényi Miklós Máté édesanyja osztotta meg a színész egy komoly balesetének történetét: Máté annyira beverte a fejét, hogy a sokáig a beszéddel is problémája volt. Dr. LifeOrigoEzekből a gyógyteákból érdemes házipatikát összeállítanunkhttp://www.life.hu/drlife/20180508-ezekbol-a-gyogyteakbol-erdemes-hazipatikat-osszeallitanunk.htmlPuffadt has, kaparó torok, hólyaghurut – „nem halálos", kapjuk a választ, ha ilyesmire panaszkodunk. Többségében valóban gyorsan lezajló betegségekről van szó, az érintettnek azonban kellemetlen napokat okozhatnak. Amíg orvoshoz jutunk, vagy az orvostól kapott javallat kiegészítésére összeállíthatunk egy házipatikát olyan gyógynövényekből, amelyek a leggyakoribb panaszokra adnak megoldást. Dr. LifeThinkstockMaláriás lett Indiában a magyar modell, Bódis Biankahttp://www.life.hu/drlife/20180508-malarias-lett-indiaban-a-magyar-modell-bodis-bianka.htmlBódis Bianka világszerte ismert magyar modell évekig dolgozott Indiában, ahol egyszer ledöntötte lábáról a malária. Dr. LifeOrigoA Feleségek luxuskivitelben Dalmája a várandósság végéhez közeledikhttp://www.life.hu/drlife/20180508-a-felesegek-luxuskivitelben-dalmaja-a-varandossag-vegehez-kozeledik.htmlA kórházból osztott meg fotót a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Dalma. A kismama vérvételen és CTG vizsgálaton járt. Dr. LifeOrigoKasza Tibi kórházban lévő édesanyjáról beszélthttp://www.life.hu/drlife/20180508-kasza-tibi-korhazban-levo-edesanyjarol-beszelt.htmlA Nagy Duett előző adásában beszélt arról Kasza Tibi, hogy édesanyját a kórházban tudta köszönteni anyák napja alkalmából. A showman ritkán mutatja meg komoly arcát. Dr. Life--Király Viktor asztmás betegeken segíthttp://www.life.hu/drlife/20180508-kiraly-viktor-asztmas-betegeken-segit-enekeles.htmlKirály Viktornak nem csak remek hangja van, a szíve is nagy, szívesen segít másokon. Sorstársait, légzési nehézségekkel küzdő betegeket is gyakran látogat. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.