Heroin-túladagolással vitték kórházba a világhírű énekesnőt, Demi Lovatot

heroin függőség túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló hír érkezett: Demi Lovatót eszméletlenül szállították kórházba, heroin-túladagolás miatt.

A gyönyörű világsztár hosszú ideje küzd függőségével: hol sikerül felülkerekednie, hol visszaesik. Legújabb dalában, a Sober-ben arról énekelt, hogy sajnos ismét a drogok és az alkohol rabja lett.

Demi a TMZ hírei szerint legjobb barátja születésnapi buliját ünnepelte társaságban, ahonnan gyönyörű fotókat is posztolt. A tragédia előtti utolsó fotó ez volt:

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnőt hollywodi otthonában találták eszméletlenül a mentősök, akik azonnal kórházba is szállították. Hosszú órákig kritikus volt az állapota, a hírek szerint azonban már felébredt és reagál is a külvilágra. A család közleményben kéri a rajongókat, tartsák tiszteletben Demi állapotát és ne mocskolódjanak a közösségi oldalakon.

Détár Enikő hormongyógyszereket szed a klimax ellen - így kerüli el a változókorthttp://www.life.hu/drlife/20180717-detar-eniko-hormongyogyszereket-szed-a-klimax-ellen.htmlDétár Enikő elmúlt 54 éves, mégis huszonéveseket meghazudtoló formában van. Elárulta, mi a titka. Dr. LifeOrigoEzért érdemes kávét innod alvás előtthttp://www.life.hu/drlife/20180724-ezert-erdemes-kavet-innod-alvas-elott-koffein.htmlKiderült, hogy a kávét alvás előtt is érdemes fogyasztani. Dr. LifeOrigo Rákot diagnosztizáltak Tóth Róbert kajakosnálhttp://www.life.hu/drlife/20180724-rakot-diagnosztizaltak-toth-robert-kajakosnal-sportolo.htmlGyűjtést szerveznek a fiatal magyar kajakosnak, Tóth Róbertnek, aki daganatos megbetegedéssel küzd. Dr. Life--Kisebb súllyal születnek a balkezesek - tények és tévhitekhttp://www.life.hu/drlife/20180724-kisebb-sullyal-szuletnek-a-balkezesek-tenyek-es-tevhitek.htmlNéhány évtizeddel ezelőtt még jobbkezességre szoktatták azt is, aki balkezes, ma már erre szerencsére nem kell számítani. Ám még mindig van néhány tévhit a balkezesekkel kapcsolatban. Dr. Life--Merev bőr szindrómában szenved a 12 éves fiúhttp://www.life.hu/drlife/20180724-merev-bor-szindromaban-szenved-a-12-eves-fiu.htmlMinden pénzét fiuk kezelésére költi a Rogers család, mióta 2013-ban a kis Jaiden-nél merev bőr szindrómát diagnosztizáltak. Egyre nehezebben lélegzik, a kísérleti eljárások pedig igen drágák. Dr. Life--Ez történik akkor, ha meghalunk: kémikusok elmagyaráztákhttp://www.life.hu/drlife/20180724-ez-tortenik-akkor-ha-meghalunk-kemikusok-elmagyaraztak.htmlA tudósok elmagyarázták, hogy milyen kémiai változások történnek az agyban, amikor megölnek valakit. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.