plasztikai műtét Nicole Kidman torontói filmfesztivál eltorzult arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már szinte rá sem lehet ismerni Nicole Kidmanre: arca teljesen megváltozott a sok plasztikától.

Úgy tűnik, Nicole Kidman képtelen elfogadni az idő múlását, mindent megtesz azért, hogy arcán 50 év felett se jelenjen meg egyetlen ránc sem. Már több plasztikai műtéten átesett, a botoxot is bevállalta és ezekkel a kezelésekkel ma sem tud leállni.

Természetes szépségéből, eredeti vonásaiból mára már alig maradt valami, szinte rá sem lehet ismerni. Legutóbb a Torontói Filmfesztiválon készült róla friss fotó. Mutatjuk!

Nicole Kidman arca egyre jobban eltorzul Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Michael Loccisano

Így nézett ki fiatalon:

Fiatalon, vörös hajjal Forrás: Getty Images

Sztárpárok, akik különleges módon találkoztak: Blake Lively és Ryan Reynolds története sem hétköznapihttp://www.life.hu/sztarok/20180912-sztarparok-akik-kulonleges-modon-talalkoztak.htmlA sztárpárok életét mindig is nagy érdeklődés övezte, ám az sokszor marad titok, hogyan is kezdődött a kapcsolatuk. Az ismerkedési szakaszt ugyanis megpróbálják a legnagyobb titokban tartani a celebek, így arra, hogyan lobbant lángra köztük a szikra sokszor csak évekkel később derül fény, és bizony vannak köztük bőven olyanok, akik igazán különleges módon szerettek egymásba. Blake Lively és Ryan Reynolds szerelmének története sem mindennapi. TV + SztárokOrigoNick Jonas és Priyanka Chopra Harry herceget és Meghan Markle-t koppintjahttp://www.life.hu/sztarok/20180912-nick-jonas-es-priyanka-chopra-harry-herceget-es-meghan-marklet-koppintja.htmlNick Jonas és Priyanka Chopra szinte pontosan ugyanolyan eljegyzési fotót készíttetett, mint Meghan Markle és Harry herceg. TV + Sztárok--Puskás Péter élete legnehezebb feladatának tartja az X-Faktor válogatójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180912-puskas-peter-elete-legnehezebb-feladatanak-tartja-az-xfaktor-valogatojat.htmlPuskás Peti szakmailag több lábon áll és mindenütt sikert sikerre halmoz, ennek ellenére nagyon is két lábbal jár a földön. Az InStyle szeptemberi számában nem csak az új kihívásokról, az X-Faktorról és arról mesél, hogyan tud ennyi projektben helytállni állni egyszerre, de azt is elárulja, mi változott benne a kezdeti, megasztáros időszak óta. TV + Sztárok--Tévékamerák előtt sírta el magát Mádai Vivien: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180912-tevekamerak-elott-sirta-el-magat-madai-vivien.htmlMádai Vivien elsírta magát a MasterChef VIP forgatásán. TV + Sztárok--Így néz ki Tolvai Reni édesanyja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180912-igy-nez-ki-tolvai-reni-edesanyja.htmlTolvai Reni megmutatta követőinek édesanyját, aki elképesztő formában van: nem kérdés, az énekesnő kitől örökölte szépségét. TV + SztárokOrigoFürdőruhában mutatta meg pocakját Voksán Virághttp://www.life.hu/sztarok/20180912-furdoruhaban-mutatta-meg-pocakjat-voksan-virag.htmlVoksán Virág néhány hét múlva életet ad első gyermekének, de előtte még bevállalt egy merész, fürdőruhás fotózást. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.