Súlyos balesetet szenvedett Marcellina az osztrák Alpokban

Fotó: Csudai Sándor -
quad Marcellina baleset Alpok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marcellina egy 40 kilométeres sebességgel haladó quadról repült le az osztrák Alpokban.

Marcellina és párja múlt héten utaztak Ausztriába, hogy pihenjenek pár napot. Síelni azonban nem tudtak, így változtattak a programon.

"Nagyon kevés volt a hó, így a síelés helyett a quadozást választottuk, ami egy négykerekű, nyitott terepjáró járgány. Mostanában huszonéveseket meghazudtolóan energikusnak érzem magam, szeretnék mindent kipróbálni dacára annak, hogy a párom nem örült annak, hogy quadozni akarok. Béreltünk pár járgányt és neki indultunk a hegyi terepnek. Legalább 40-50 kilométeres sebességgel száguldozhattam, amikor nem vettem észre egy nagyobb gödröd, amibe belehajtottam. Lerepültem a quadról és méterekkel odébb landoltam. Nem tudtam mozdulni, miközben irtózatos fájdalmat éreztem az egész testemben. Elmondhatatlanul megijedtem, azt hittem, végzetes baj történt" - mesélte Marcellina a Borsnak.

Marcellina súlyos balesetet szenvedett Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az énekesnőhöz azonnal mentőt hívtak, és a helyi sportkóházba szállították. Szerencsére nem sérültek meg a csigolyái, viszont meghúzódott a nyaka és két bordája megrepedt. Legnehezebben azonban azt viseli, hogy karját is begipszelték, mert több helyen megsérült. A gyógyulás még több hetet vesz igénybe. Marcellina saját felelősségére elhagyta az osztrák kórházat, és már otthon lábadozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.