Törőcsik Mari ismét kórházba került

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
betegség színésznő Törőcsik Mari kórház kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehetett otthonában telefonon elérni Törőcsik Marit. Kiderült, ismét kórházba került.

A Bors információi szerint ismét kórházba került a Nemzet Színésze, Törőcsik Mari. Nem lehetett otthonában elérni telefonon, barátai aggódni kezdtek érte.

"Sokan aggódunk érte, de szerencsére ő jól akar lenni, ezért veti alá magát mindennek, amitől erőre kaphat" - mondta a lapnak informátoruk. Úgy tudja, immun- és vitaminterápiára feküdt be a kórházba, hogy felerősítsék. A színésznő bizakodik, ám fél, hogy egyszer benntartják.

Törőcsik Mari immunterápiát kap Fotó: Szabó Gábor - Origo

Jordán Tamás szokásához híven most is meglátogatta kolléganőjét. "Hétfőn voltam benn nála, nagyon örült nekem. Kicsit aggódott, azt mondta, reméli, minden rendben van vele, és nem tartják benn hosszabb ideig. Nagyjából tíz percet voltam nála, beszélgettünk, egész jó hangulata volt. Tovább nem maradtam, nem akartam fárasztani. Úgy tudom, rutinellenőrzésen vesz részt. Ha hazamegy, otthon is meglátogatom Velemen" - fogalmazott Jordán Tamás.

Kárász Róbert is felhívta a színésznőt, hogy boldog névnapot kívánjon neki. Ám Törőcsik Mari közölte, nem tartja a névnapját, egyébként is Mariannak hívják. "Elárulta, hogy Hegyi Barbara édesapja javaslatára lett Mari, de egy adminisztrációs hiba folytán Mariánnak anyakönyvezték, ebből lett később rövidítve Mari" - árulta el Kárász Róbert.

Sikeres volt a rákos magyar kajakos, Tóth Róbert kezelése: nagyon bizakodóhttp://www.life.hu/drlife/20180919-sikeres-volt-a-rakos-magyar-kajakos-toth-robert-kezelese.htmlTóth Róbert kajakosnál ritka rákos megbetegedést diagnosztizáltak, melyet Németországban kezeltek speciális eljárással. A második műtétre a család nem tudta összeszedni a pénzt, de a nyilvánosság segítségével sikerült összegyűjteni a szükséges összeget. A sportoló már itthon lábadozik, és elárulta, milyen állapotban van. Dr. Life--Megsérült Pintér Tibor: ledobta a lovahttp://www.life.hu/drlife/20180919-megserult-pinter-tibor-ledobta-a-lova.htmlPintér Tibor lovai igen engedelmes jószágok, éppen ez okozott problémát: a színész új musicalében ugyanis zabolátlaunl kellene viselekdnie az egyik lónak, ennek betanítása közben érte komoly baleset Tibort. Dr. LifeOrigoSúlyos balesetet szenvedett Marcellina az osztrák Alpokbanhttp://www.life.hu/drlife/20180919-sulyos-balesetet-szenvedett-marcellina-az-osztrak-alpokban.htmlMarcellina egy 40 kilométeres sebességgel haladó quadról repült le az osztrák Alpokban.Dr. LifeOrigoCassandra Hall hatalmas ajkakkal született, félt, hogy nem megy férjhezhttp://www.life.hu/drlife/20180918-cassandra-hall-hatalmas-ajkakkal-szuletett-felt-hogy-nem-megy-ferjhez.html5 nagyobb és több kisebb anyajegy található Cassandra Hall testén, amelyekkel kapcsolatban sokáig úgy érezte, elcsúfítják a külsejét. Most azonban férjhez ment, szeretné megmutatni, hogy ez nem lehet akadály abban, hogy valaki megtalálja a szerelmet. Dr. Life--Kigyógyult a rákból, de továbbra is fél a betegségtől Benkő Lászlóhttp://www.life.hu/drlife/20180918-kigyogyult-a-rakbol-de-tovabbra-is-fel-a-betegsegtol-benko-laszlo.htmlHiába gyógyult ki a rákból Benkő László, a zenész tudat alatt továbbra is fél a betegségtől. Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoBoros Lajos felesége nyilatkozott a férjérőlhttp://www.life.hu/drlife/20180918-boros-lajos-felesege-nyilatkozott-a-ferjerol.htmlBoros Lajos a szívműtétje óta nem adott magáról életjelet, de a felesége most nyilatkozott a férjéről. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.