Betegsége miatt lemondta koncertjeit Tóth Vera

Forrás: Facebook/Tóth Vera -
betegség koncert Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera a Facebook-oldalán közölte rajongóival, hogy az összes koncertjét le kell mondania, mert komoly betegséget állapítottak meg nála.

Szomorú hírt közölt követőivel Tóth Vera: súlyos betegségének következtében az összes koncertjét le kellett mondania. Az énekesnő a Facebook-oldalán árulta el, hogy hangszálgyulladást diagnosztizáltak nála, emiatt sokáig nem énekelhet, és elnézést kért mindenkitől. A rajongók persze elárasztották jókívánságokkal, és mielőbbi gyógyulást kívánnak neki.

Tóth Vera a betegsége miatt lemondta a koncertjeit Forrás: Facebook/Tóth Vera

„Súlyos hangszálgyulladást diagnosztizált nálam a fül-orr-gégészem. Végtelenül sajnálom, de az összes koncertemet le kellett mondanunk a menedzseremmel az elkövetkezendő időszakban, hogy elkerüljük a szövődményeket és az esetleges hangszalag műtétet" - írta a többi között Vera.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.