Megszólalt Liptai Claudia: így van most a kisfia, Marci

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
Liptai Claudia Ausztria gyermek rosszullét kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz napok vannak Liptai Claudia és Pataki Ádádm mögött: kisfiuk, Marci pár napja kórházba került. Claudia a Sztárban sztárban sem zsűrizzett, minden idjét beteg gyermeke mellett tölötte. A műsorvezető most végre tájékoztatott arról, hogy van a kisfiú.

Liptai Claudia és családja Ausztiában üdült a múlt héten, a kisfiú a szállodában, éjszaka lett rosszul. Azonnal kórházba vitték, ahol a legjobb kezekbe került. Marci szerencsére már otthon van, lábadozik, de azt nem tudni, hogy anyukáját látjhatjuk-e már hétvégén a képernyőn.



Közösségi oldalán jelentette be: Hajdú Péter nincs jólhttp://www.life.hu/drlife/20181128-kozossegi-oldalan-jelentette-be-hajdu-peter-nincs-jol.htmlHajdú Péter nem érzi jól magát, ledöntötte a betegség.Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoBalázs Andi megbetegedett: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20181127-balazs-andi-megbetegedett.htmlBalázs Andit sem kerülte el a megfázás, úgy tűnik, nincs jól a színésznő. Dr. LifeOrigoVégvári Ádámnak balesete volt, eltört a kulcscsontjahttp://www.life.hu/drlife/20181127-vegvari-adammal-balesete-volt-eltort-a-kulcscsontja.htmlVégvári Ádám, a Neoton Família énekes-gitárosa otthonában csúszott meg. Amikor földet ért, pokoli fájdalmat érzett. Kiderült: eltört a kulcscsontja, ám a hétvégi jótékonysági koncerten így is színpadra állt. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy vitték be a kórházba Liptai Claudia beteg kisfiát, Marcithttp://www.life.hu/drlife/20181127-igy-vittek-be-a-korhazba-liptai-claudia-beteg-kisfiat-marcit.htmlÚjabb részletek derültek ki arról, miért is hagyta ki a Sztárban Sztárt Liptai Claudia. Kisfia hirtelen megbetegedett és egy ausztriai kórházba kellett bevinniük. Dr. Life--Áramütést kapott a fürdőkádban Király Linda: azonnal kórházba szállítottákhttp://www.life.hu/drlife/20181127-aramutest-kapott-a-furdokadban-kiraly-linda-azonnal-korhazba-szallitottak.htmlKirály Linda A Király család című könyvükben arról mesélt, hogyan érte áramütés kádfürdőzés közben. Dr. LifeOrigoBetegségéről vallott Lang Györgyi: „Mindent megteszek azért, hogy teljes életet éljek”http://www.life.hu/drlife/20181126-betegsegerol-vallott-lang-gyorgyi-mindent-megteszek-azert-hogy-teljes-eletet-eljek.htmlLang Györgyi őszintén vallott betegségéről. A szklerózis multiplexszel küzdő énekesnő diétázik és igyekszik teljes életet élni. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.