Rubint Réka rossz hírt közölt férjéről, Schobert Norbiról

betegség Rubint Réka Csak show és más semmi Schobert Norbi rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka élő adásban mondta el, hogy Schobert Norbi nem tudott részt venni a Csak show és más semmi próbáján, mert lebetegedett. 

Téli vitaminkoktélját készítette el Rubint Réka a Mokka stúdiójában. Mint monda: télen még fontosabb a vitaminpótlás. A gyerekeknek vicces formában adja oda a koktélt, reggelente stampedlispoharakból isszák a turmixot.

Ám ezután elárulta, hogy Norbinak is nagy szüksége van most rá: "Most Norbi éppen a Csak show és más semmire készül, és este nem tudott részt venni a főpróbán, mert ő például beteg" - mondta Réka. Hozzátette: ilyenkor fontos, hogy olyan dolgokat vigyünk be a szervezetbe, ami erősíti az immunrendszert, ilyen például a gyömbér.

Egyáltalán nem mindegy, hogyan iszod a kávéthttp://www.life.hu/drlife/20181130-egyaltalan-nem-mindegy-hogyan-iszod-a-kavet.htmlMár többször is írtunk a kávéfogyasztás jótékony hatásairól. Nem mindegy azonban, hogyan fogyasztod a feketét, érdemes néhány szempontot figyelembe venned az előtt, mielőtt felhörpinted kedvenc reggeli italodat. Dr. LifeOrigoKétszeresére dagadt a párizsi lány, Estelle feje a hajfestéktőlhttp://www.life.hu/drlife/20181129-ketszeresere-dagadt-a-parizsi-lany-estelle-feje-a-hajfestektol.htmlHajfesték miatt dagadt kétszeresére a lány feje: majdnem belehalt az allergiás reakcióba. Dr. LifeOrigoFekáliával vannak tele az önkiszolgáló kasszákhttp://www.life.hu/drlife/20181130-fekaliaval-vannak-tele-az-onkiszolgalo-kasszak.htmlMikrobiológusok megvizsgálták a gyorséttermekben felszerelt önkiszolgáló kasszákat, és megdöbbentő eredményre jutottak. Dr. Life--Menstruáció előtt ezért van szüksége a szervezetednek több kalóriárahttp://www.life.hu/drlife/20181129-menstruacio-elott-ezert-van-szuksege-a-szervezetednek-tobb-kaloriara.htmlSzakemberek megállapították, hogy a menstruáció előtti héten a nőknek több kalóriát kellene bevinniük a szervezetükbe. Ugyanakkor ebben az időszakban sem szabad mértéktelenül sokat enni. Dr. LifeOrigoA bükki füvesember, Gyuri bácsi tippjei a megfázás kezelésérehttp://www.life.hu/drlife/20181129-a-bukki-fuvesember-gyuri-bacsi-tippjei-a-megfazas-kezelesere.htmlA gyógynövények segíthetnek az apróbb megfázások kezelésében, vagy a kezelés kiegészítéseként. Gyuri bácsi azon kevesek közé tartozik, akik még ismerik a növények hatásait, íme, a tanácsai: ezeket használjuk nátha vagy éppen köhögés esetén. Dr. LifeOrigoA sci-fi filmbe illő gyógymód: mutatjuk, mi a szellemsebészethttp://www.life.hu/drlife/20181128-a-scifi-filmbe-illo-gyogymod-mutatjuk-mi-a-szellemsebeszet.htmlMarcsi több mint egy évtizeden keresztül szenvedett fejfájástól. Orvostól orvosig járt, de diagnózist egyikük sem tudott felállítani. Kísérletezni kezdtek rajta, egyik gyógyszert írták fel neki a másik után, de semelyik sem enyhítette a fejfájását. Marcsi már kezdte feladta a hitét, hogy valaha is megszabadulhat a kínzó betegségétől, amikor olvasott egy cikket a szellemsebészetről, és a meggyógyult pacienseik csodálatos történeteiről. Ekkor elhatározta, hogy ad még egy esélyt magának, és felkeresett egy szellemgyógyászt. Ami ez után történt, az akár egy sci-fi filmbe is beillene. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.