Törőcsik Mari egészség étkezés kórház evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét a szombathelyi kórházban fekszik Törőcsik Mari. Elmondta: ezen a héten biztosan bent tartják. 

A szombathelyi kórházba szállították csütörtökön Törőcsik Marit. A Nemzet Színésze néhány nappal ezelőtt vehette át a Kossuth-nagydíjat, most a Blikknek beszélt az állapotáról.

"Azért kellett befeküdnöm, mert nehezen tudtam enni, ezért tágítottak a nyelőcsövemen. Azt mondták az orvosok, hogy ezen a héten még biztosan itt maradok" – mondta a lapnak a művésznő.

Törőcsik Marit ezen a héten bent tarthatják a kórházban Forrás: MTI/Kallos Bea
Az alvás nem lehet luxus: így hat ránk a kialvatlansághttp://www.life.hu/drlife/20190321-az-alvas-nem-lehet-luxus-igy-hat-rank-a-kialvatlansag.htmlAz alvás alapvető élettani szükséglet. Életünk bizonyos szakaszaiban azonban akarva-akaratlanul kevesebb időt tölthetünk alvással, mint amennyire a testünknek szüksége lenne. Most megtudhatod, mit okoz az alvásmegvonás és hogyan küszöbölheted ki a kissé sem kellemes tüneteket. Dr. LifeOrigoA víz világnapja: 6 tény, melyet eddig biztosan nem tudtál a vízrőlhttp://www.life.hu/drlife/20190322-ime-6-teny-melyet-eddig-biztosan-nem-tudtal-a-vizrol.htmlA Víz Világnapját minden évben március 22-én ünnepeljük. Az esemény idei szlogenje: „Vizet mindenkinek!" De milyen vizet fogyasszunk? Jobb-e az ásványvíz, mint a csapvíz? Mire jelentenek gyógyírt a gyógyvizek? Dr. Szigeti József belgyógyász, az Anna Egészségpont orvosszakértője válaszol. Dr. LifeOrigoMajdnem meghalt Emilia Clarke, a Trónok harca Daenerys Targaryenje: bevérzett az agyahttp://www.life.hu/drlife/20190322-majdnem-meghalt-emilia-clarke-a-tronok-harca-daenerys-targaryenje-beverzett-az-agya.htmlA Trónok harca Daenerys Targaryenje a poklok poklát élte át a sorozat első évada után: bevérzett az agya, amibe majdnem belehalt. Dr. Life--Marsi Anikó a gyerekeiért ment, amikor eltört a combcsontjahttp://www.life.hu/drlife/20190322-marsi-aniko-gyerekeiert-ment-amikor-eltort-a-combcsontja.htmlA siófoki kórházban lábadozik Marsi Anikó, miután a napokban eltörte a combcsontját. A műsorvezetővel akkor történt a baleset, amikor a gyermekeiért ment az iskolába. Reméli, hamarosan újra dolgozhat. Dr. Life--Elrontott mellműtétje tönkretette a 23 éves Payer Réka életéthttp://www.life.hu/drlife/20190322-elrontott-mellmutetje-tonkrette-a-23-eves-payer-reka-eletet.htmlNem volt elégedett a melleivel Payer Réka, ezért feküdt kés alá, ezzel egy évekig tartó kálvária kezdődött el, aminek még nincs vége. Dr. LifeOrigoA pályán esett össze Nicola Kuhn teniszezőhttp://www.life.hu/drlife/20190321-a-palyan-esett-ossze-nicola-kuhn-teniszezo.htmlÖsszeesett a pályán Nicola Kuhn teniszező. Szerencsére nem történt nagyobb baj, de borzasztó fájdalmai voltak a görcs miatt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.