Janszky Gábor Sven jövőkutató szerint 10 év múlva eltűnik a megfázás

ital Janszky Gábor Sven megfázás jövő étel konyha jövőkutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar származású jövőkutató, Janszky Gábor Sven azt állítja, hogy 10 év múlva már nem kell kúrálnunk a megfázást, hiszen teljesen eltűnik az életünkből. Azt is elárulta, hogyan. 

Tíz év múlva nem lesz szükségünk megfázás elleni szerekre, hiszen teljesen eltűnik az életünkből – állítja Janszky Gábor Sven jövőkutató a Ripost cikke szerint.

Úgy véli, 10 év múlva az okos konyhai gépek a rendelkezésükre álló egészségügyi adatainkat felhasználva elkészítik a reggelinket. A joghurtot összekeverik a szükséges baktériumokkal és tápanyagokkal, így nem leszünk majd betegek.

10 év múlva a konyhánk menthet meg a megfázástól Forrás: Shutterstock

A jövőkutató szerint nemcsak a megfázás, de a túlsúly és az alváshiány is elkerülhető lesz az elemzések segítségével. Azt állítja, hogy 3D-nyomtató segítségével könnyedén nyomtathatunk majd magunknak szerveket. Ugyan ezek meghibásodhatnak, de sokkal könnyebb lesz majd őket pótolni.

2050-re az antibiotikum-rezisztencia veszélyesebbé válhat a ráknálhttp://www.life.hu/drlife/20190517-2050re-az-antibiotikum-rezisztencia-veszelyesebbe-valhat-a-raknal.htmlAz antibiotikum-rezisztencia 2050-re veszélyesebbé válhat, mint a rák. Dr. Life--Megmentette a saját életét egy farmer azzal, hogy bicskával levágta a lábáthttp://www.life.hu/drlife/20190517-sajat-eletet-mentette-meg-a-farmer-azzal-hogy-bicskaval-levagta-a-labat.htmlSebgyógyulásra és műlábra vár a nebraskai Kurtis Kaser, akinek a lábát elkapta egy munkagép. A férfi tudta, csak úgy menekülhet meg, ha a bicskájával levágja a saját lábát. Dr. Life--Elsőként ültettek be halbőrből készült vaginát egy transznemű férfinakhttp://www.life.hu/drlife/20190517-elsokent-ultettek-be-halborbol-keszult-vaginat-egy-transznemu-ferfinek.htmlMég a kilencvenes években esett át egy nemátalakító műtéten az a férfi, akinek az operáció nem adott százszázalékos eredményt. Most halbőr segítségével megismételték a beavatkozást. Már teljes életet élhet. Dr. Life--Demjén Ferenc elhagyhatta az intenzív osztálythttp://www.life.hu/drlife/20190516-demjen-ferenc-elhagyhatta-az-intenziv-osztalyt.htmlJó hír érkezett: Demjén Ferenc végre elhagyhatta az intenzív osztályt. Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - OrigoSürgősségi abortuszáról vallott Milla Jovovich http://www.life.hu/drlife/20190516-surgossegi-abortuszarol-vallott-milla-jovovich.htmlSürgősségi abortuszon esett át két évvel ezelőtt Milla Jovovich. Dr. Life--A rák egy ritka fajtája eltorzította, majd megölte Tambudzai Makinzi szépségkirálynőthttp://www.life.hu/drlife/20190515-a-rak-egy-ritka-fajtaja-eltorzitotta-majd-megolte-tambudzai-makinzi-szepsegkiralynot.htmlTambudzai Makinzi szépségkirálynő volt, modellként dolgozott, egészen addig, amíg a rák egy ritka fajtája meg nem támadta a testét. Az arca teljesen eltorzult, egyetlen orvos vállalkozott csupán arra, hogy megműtse. Bár az operáció sikeres volt, a betegség visszatért. Tambu a róla készült dokumentumfilm elkészülte után 12 hónappal elhunyt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.