Megműtötték Medveczky Ilona szemét

Forrás: Polyak Attila/Origo -
szemműtét műtét Medveczky Ilona szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medveczky Ilona elárulta, megműtötték a szemét és most már remekül lát.

Medveczky Ilonánál nemrég szürkehályogot diagnosztizáltak az orvosok mindkét szemén, ezért elkerülhetetlen volt a szemműtét. A hot! magazinnak most elmondta, túl van az operáción, amitől egyáltalán nem félt. Az orvosok megmentették a szeme világát, és most mindent tökéletesen lát.

Mindkétszer körülbelül tizenöt percet töltöttem a műtőben. A legkisebb fájdalmat vagy kellemetlenséget sem éreztem. Azonkívül, hogy leszedték a szürkehályogot, olyan speciális lencséket ültettek be a szaruhártyám alá, amelyek segítségével azóta élesebben látok, mint egy sas. Szemüvegre már nincs is szükségem!”

Medveczky Ilonának megműtötték a szemét Forrás: Polyak Attila/Origo
Kinyújtott nyelvvel grimaszol Sarolta hercegnő: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-kinyujtott-nyelvvel-grimaszol-sarolta-hercegno.htmlSarolta hercegnő kinyújtott nyelvvel grimaszolt az alattvalóknak. TV + Sztárok--Németh Kristóf kisfia, Lóci imádja édesapja új feleségét, Zitáthttp://www.life.hu/sztarok/20190809-nemeth-kristof-kisfia-loci-imadja-edesapja-uj-feleseget-zitat.htmlNémeth Kristóf felesége, Zita elárulta, mennyire jól kijön férje kisfiával, Lócival. TV + SztárokOrigoKözös fotón Lilu és Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20190809-kozos-foton-lilu-es-rubint-reka-fitneszedzo.htmlA minap készített interjút Rubint Rékával Lilu. Nem győzte hangsúlyozni, mennyire csodálja a háromgyerekes edzőt, hogy temérdek munka mellett is így, ennyire "egyben van" az élete. Közös fotót is készítettek. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin igazi bombázóként bulizott a Szigeten – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-gaspar-evelin-igazi-bombazokent-bulizott-a-szigeten-foto.htmlHarmadik napja dübörög a Sziget fesztivál, amelyre hírességeink is ellátogattak. Így buliznak. TV + SztárokOrigoÁbel Anita elárulta, miért nem szeret strandra járnihttp://www.life.hu/sztarok/20190809-abel-anita-elarultamiert-nem-szeret-strandra-jarni.htmlÁbel Anita nem szeret strandra járni, azt is elárulta, mi az oka. TV + SztárokOrigoÚjra iskolás lett Bódi Sylvi: az integratív orvoslást tanuljahttp://www.life.hu/sztarok/20190809-ujra-iskolas-lett-bodi-sylvi-az-integrativ-orvoslast-tanulja.htmlBódi Sylvi a szörfözés mellett úgy érzi, elméjét is fejlesztenie kell, így beült a virtuális iskolapadba. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.