Belehalt hatodik mellplasztikai műtétjébe egy felnőttfilmekből ismert német színésznő, aki egy valóságshow révén tett szert nagyobb ismertségre hazájában.

www.tz-online.deA 23 éves Cora csütörtökön hunyt el egy hamburgi klinikán - jelentette a német sajtó pénteken. A fiatal nő kilenc órán át feküdt kómában - tudta meg a Bild című tömeglap, amely fotót is mellékelt a pornócsillagról.

A felnőttfilmekből ismert színésznő halálhírét Wilhelm Möllers producer is megerősítette, hozzátéve, hogy gondatlan emberölés miatt eljárás indul a beavatkozást végző orvos és altatóorvos ellen. Az elhunyt a Big Brother című valóságshow 2010-es németországi kiadásában tett szert országos ismertségre.

A nő korábbi öt műtétjét egy lengyel magánklinikán végezték, az intézmény azonban nem volt hajlandó újabb mellnövelő műtétet végezni rajta - írta a B.Z. berlini bulvárlap.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Lilu új arcot kapott plasztikai sebészétől!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101125-lilu-uj-arcot-kapott.html A mell nélküli lány kálváriája - videó!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110112-a-mell-nelkuli-lany-kalvariaja-video.html 26 kilóra fogyott és meghalt a híres modell! Videóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101231-26-kilora-fogyott-es-meghalt-a-hires-modell.html