Anorexiás? Ijesztően csontosra soványodott a világ legszexibb színésznője! Fotó

étkezési zavar anyagcsere Megan Fox anorexia sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb Armani kampánysorozat fotói láttán reppent fel a hír, miszerint Megan Fox anorexiás, ugyanis a szexi színésznő döbbenetesen vékony azokon a fotókon, melyeken fehérneműben pózol. A személyi edző tagad, de még ő is bevallottan félti a szép színésznőt.

Ijesztően sovány, csontos képeit látva bárki joggal feltételezheti, hogy Megan Fox anorexiás. A színésznő és a személyi edzője, Harley Pasternak azonban tagadja a vádakat, az utóbbi szerint egyszerűen csak túl gyors Megan anyagcseréje.

www.armani.com
www.armani.com


"Gyakran frusztrált is amiatt, hogy ilyen vékony. Most is épp edzésekkel próbáljuk növelni az izmai tömegét" - tette hozzá a hollywoodi sztáredző. Szerinte ugyanis a színésznő egészséges és elegendő mennyiségű ételt fogyaszt, az edzések is csak az alakja formálására irányulnak, nem pedig a fogyásra. "Ha hiszik, ha nem, rettentően gyors az anyagcseréje. Az emberek azt gondolják, hogy anorexiás, de ő nagyon messze van attól" - tette hozzá az edző.

Ma folytatódik a Belém bújt a kisördög! 12:30-kor már látható az új rész!








Boszorkánynak tartják, mert vért sír és izzad egy fiatal lány - döbbenetes fotó!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110308-vert-sir-es-izzad-egy-fiatal-lany.htmlEgy gyógyíthatatlan betegség nyomában: Tények és tévhitek a skizofréniárólhttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110308-tenyek-es-tevhitek-a-skizofreniarol.htmlIzgató vagy taszító? Nők, akik betegesen kívánják a szexethttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110307-izgato-vagy-taszito-nimfoman-nok-akiknek-mar-betegesen-kivanjak-a.htmlErről árulkodik az orrod! Betegségek, amit az arcodról le lehet olvasnihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110307-errol-arulkodik-az-orrod-betegsegek-amit-az-arcodrol-le-lehet.htmlFelajánlotta a veséjét, majd elhagyta súlyos beteg feleségéthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110306-felajanlotta-a-sajat-vesejet-majd-varatlanul-elhagyta-sulyos-beteg-feleseget.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.