Szédülésre, nehézlégzésre és gyengeségre panaszkodott a Sztárom a párom (Notting Hill) sármos sztárja, Hugh Grant. Az 50 éves színész tünetei jelentkezésekor még a mentőt sem akarta megvárni, úgy döntött, ő maga gyorsabban beérhet, és a mentősök idejét sem szerette volna rabolni.

AFP

Az esetről egy bennfentes tájékoztatta a sajtót, aki azt is elmondta, hogy a színész nagyon türelmes volt, azért sem panaszkodott, hogy órákat kell várnia az orvosra. "A viselkedése alapján senki nem mondta volna meg róla, hogy valójában hatalmas sztár" - mondta a szemtanú. Bár Hugh Grant sajtósa nem nyilatkozott az ügyben, a színész már állítólag otthon lábadozik, orvosa pihenést javasolt neki.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Hihetetlen! Hét nap alatt gyógyult meg a rákból egy ausztrál nőhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110322-hihetetlen-het-nap-alatt-gyogyult-meg-a-rakbol-egy-ausztral.html Radioaktív felhő Magyarország felett - van okunk félni?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110322-radioaktiv-felho-a-magyarorszag-felett-van-okunk-felni.html Több mint százezren megnézték már magukat!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110322-tobb-mint-szazezren-megneztek-mar-magukat.html Teljes arcátültetést végeztek egy arc nélküli emberen Bostonbanhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110321-teljes-arcatultetest-vegeztek-egy-arc-nelkuli-emberen-a-bostoni-korhazban.html Impotens férfi nem létezik! 6 kiváló módszer erekciós zavarok orvoslásárahttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110321-impotens-ferfi-nem-letezik-6-kivalo-modszer-erekcios-zavarok-orvoslasara.html Az egykor drogfüggő sztár táncosait tiltja még az alkoholtól ishttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110321-az-egykor-drogfuggo-sztar-tancosait-tiltja-meg-az-alkoholtol-is.html