Détár Enikő depresszió idegösszeomlás pszichiátria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 47 éves színésznőt férje, Rékasi Károly vitte be a szanatóriumba. A szakértők és a család közeli ismerősei szerint az évek óta tartó örökös megfelelni akarás az oka annak, hogy ismét psziciátriára került Détár Enikő - írta meg a Blikk.

Détár Enikőt az RTL Klub egy hónapja bocsátotta, és színházi szerepekben sem élheti ki magát: csupán egyelten darabban (Macskák) játszott mostanában - korábban a túlhajszoltság, most inkább a mellőzöttség az, ami megviseli a szép színésznőt.

"Enikőről köztudott a maximalizmusa. A gondokat elnyomja a tudatalattijába, hogy el tudja végezni a munkáit. A magánéletben sem tudja igazán elengedni magát, egyszerűen önzőbbnek kellene lennie! Sajnos megint abban a fázisban van, hogy már nem tudja egyedül megoldani a problémáit, és segítségre szorul. Olyan programokat kellene keresnie, amelyek teljesen kikapcsolják" - mondta el a Blikknek a lehetséges okokat Rusz Edit pszichológus.




RTL sajtóklub
RTL sajtóklub



A vöröshajú színésznő már korábban is megfordult a pszichiátrián. Első gyermeke születésekor, illetve pár éve, Rékasi Károly színésszel való házasságuk megromlása miatt, legutóbb pedig akkor kellett bevonulnia, mikor kiderült, hogy cisztát találtak a hangszálán.

Tipp! Eltorzították a híres hollywoodi színésznő arcát! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.