A nyuszis magazin atyja már alig hall valamit, sőt a memóriáját is kezdi elveszteni - árulta el Hefner két barátnője, Karissa és Kristina Shannon.


A legendás 85 éves nőcsábász, Hugh Hefner kezd teljesen megsüketülni a potencianövelő szertől, ennek ellenére mégsem áll le a szedésével, mivel számára fontosabb a szexuális teljesítmény. Nemrég pedig megjelent egy amerikai tanulmány is, ami arra figyelmeztet, hogy a kis kék pirula valóban halláskárosodást okozhat. "Azt mondta, hogy fontosabb számára a szex, mint a hallása. Már hallókészüléke van, de így is csak az egyik fülére hall valamit" - mondták Hefner szépséges ikerbarátnői, Karissa és Kristina Shannon.


Forrás: AFP
A 85 éves Hefner még Crystal Harris oldalán, akivel azóta szakított

A lányok két évet éltek a villában, nemrég azonban kiköltöztek, ugyanis Hefneren menyasszonya, Crystal Harris nem volt hajlandó osztozni. Bár Crystal és Hefner kapcsolata azóta véget ért, és az ikrek szeretnének újra visszatérni a villába, azért most mégis mindent kitálaltak." Még akkor is nehezen érti, amit mondunk, ha az ölében ülünk. Ráadásul állandóan elfelejti a kutyák nevét is" - tették hozzá az ikrek, akik szerint már Hefner már a memóriáját is kezdi elveszteni. 


Lájkolj minket a Facebookon és nyerj Volt vagy Balaton Sound jegyet!


Ez a titka Hugh Hefner kivételes férfiasságának!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110610-ez-a-titka-hugh-hefner-kiveteles-ferfiassaganak.html 6 kilós tumort távolítottak el egy 21 éves lány állkapcsárólhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110617-6-kilos-tumort-tavolitottak-el-egy-21-eves-lany-allkapcsarol.html Hihetetlen! Puszta kezével nyúl a forró olajba! Fotóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110617-hihetetlen-puszta-kezevel-nyul-a-forro-olajba-foto.html Nem jó a szex? Nemi betegséget kaphatsz!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110616-buntudat-rossz-parkapcsolat-a-nemi-betegseg-lelki-okai.html A legveszélyesebb cipők, amelyek tönkreteszik a lábadhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110616-a-legveszelyesebb-cipok-amik-tonkreteszik-a-labad.html Éltető erő és ellenség: a Naphttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110614-a-napsugarzas-jotekony-es-karos-hatasai.html Shodeinde Dorka: A stresszhelyzetek felpörgetnekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110530-rizikofaktor-shodeinde-dorka-a-stresszhelyzetek-felporgetnek.html