Catherine Zeta-Jones Michael Douglas gégerák rák dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csupán pár hónapja gyógyult fel a IV. stádiumú gégerákból Michael Douglas, szépséges felesége azonban úgy tűnik, nem félti férjét, és folyamatosan mellette dohányzik.

Michael Douglasnél tavaly augusztusban állapítottak meg előrehaladott stádiumú gégerákot, aki azóta kemoterápián és sugárkezelésen esett át. A színész a kemény kezelések hatására 15 kilót fogyott, de végül idén januárban bejelentette, hogy torkából eltűnt a tumor. Gyógyulása szinte csoda volt, ezért az egész világ döbbenten nézte a napokban megjelent fotókat, amelyeken felesége közvetlenül Douglas mellett dohányzik.

AFP
AFP

Ráadásul ez láthatóan a színészt sem zavarja, pedig gyógyultnak csak több év tünetmentesség után számit, és azután sem ajánlatos cigarettafüstben tartózkodnia.

A színészért egyébként orvosai is aggódnak, figyelmeztették, hogy ne erőltesse meg magát, és még egy ideig ne dolgozzon aktívan, mivel a tumor akár vissza is térhet - olvasható a MailOnline oldalán. Emellett természetesen havonta kontrollvizsgálatokon is részt kell vennie Douglasnek.

Fogászati beavatkozás súlyosbíthatta Peter Falk gyógyíthatatlan betegségéthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110720-fogaszati-beavatkozas-sulyosbithatta-peter-falk-gyogyithatatlan-betegseget.htmlBizarr fotó: Mellbimbó nőtt egy nő talpán!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110719-mellbimbo-nott-egy-no-talpan.htmlBorzalmas állapotba került Robbie Williams ételmérgezés miatthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110718-borzalmas-allapotba-kerult-robbie-williams-etelmergezes-miatt.htmlVeszélyes a mellkisebbítő műtét a túlsúlyos nőknekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110718-nagy-kockazattal-jar-a-tulsulyos-noknek-a-mellkissebbites.htmlMilyen lesz a plasztikai sebészet a jövőben?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110718-a-plasztikai-sebeszet-multja-es-jovoje.htmlKétszer hajtott át a feleségén egy 85 éves autóshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110718-ketszer-hajtott-at-a-felesegen-egy-85-eves-autos.htmlAnyja méhét ültetik a lányábahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110715-anyja-mehet-ultetik-a-lanyaba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.