Megható történet: Láb nélkül él az asszony és a kecskéje

műláb kecske protézis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly augusztusban egy eltévedt kecskét fogadott örökbe Jenni Brown woodstocki állatfarmjára. A találkozás nem mindennapi volt: a kecske ugyanabban a betegségben szenvedett, mint jótevője: el kellett távolítani az egyik lábát.


Northfoto
Northfoto

Jenny Brown Kentuckyban nőtt fel, édesanyja egyedül nevelte fel. 18 éves korában abbahagyta a húsevést, 30 éves korában pedig a tejtermékek fogyasztását, és most az állatok megmentésének szenteli az életét. Létrehozta a Woodstocki Állat Farm Szentélyt (ami adományokból él), és menedéket nyújt több tucat bántalmazott állat számára.

Mivel ő maga a lába elvesztése ellenére produktív, boldog életet él, úgy gondolta, Albie megérdemli ugyanezt. Így a kecske most protézisre vár, ami elég ritka haszonállat esetében, mivel a költsége általában nagyobb, mint az állat piaci értéke. Szerencsére Albie-nak akadnak jótevői, többek között egy New York-i könyvkiadó.

Tipp! Már megjelentek a pöttyök is a kis dalmatákon! Elbűvölő fotók képgalériánkban!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.