újraélesztés gitáros Hooligans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk információi szerint a 31 éves Késmárki Zsoltot mentő vitte el, majd újra is kellett éleszteni, mert rosszul lett, amikor egyik barátja bulijából érkezett haza egy éjszaka.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!

A koncerteken most ugyan még pár napig nem fog tudni részt venni, de a csapat nem marad gitáros nélkül: "A kórházban mindenféle géppel vizsgálgattak, az eredményekre egyelőre várni kell, viszont azt tanácsolták, hogy a következő pár napban inkább kíméljem magam, ezért úgy döntöttünk, hogy kihagyok néhány koncertet. Szerencsére jó barátunk és zenésztársunk, Dandó Zoli vállalta, hogy beugrik helyettem egy-két koncert erejéig" - mondta a gitáros.

Zsolt nem először kerül kórházba. Pár évvel ezelőtt egy kocsmai verekedésbe keveredett, amikor olyan ütést kapott, hogy megrepedt a koponyája.

Tipp! VV Anikó erotikus hobbija képgalériánkban! Katt ide!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.