A Blikk információi szerint a 31 éves Késmárki Zsoltot mentő vitte el, majd újra is kellett éleszteni, mert rosszul lett, amikor egyik barátja bulijából érkezett haza egy éjszaka.

Zsolt barátnője volt az, aki kihívta a mentőket, amikor látta, hogy a zenész nem érzékeli maga körül a világot. "Az az igazság, hogy a barátnőm megmentette az életemet. Bevallom őszintén, nem nagyon értettem én sem, hogy mi történik pontosan, csak annyira emlékszem, hogy rettentően kimerült voltam, a mentők pedig úgy látták jónak, ha bevisznek a kórházba" - nyilatkozta Zsolt a Blikknek.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


http://hooligansweb.huA koncerteken most ugyan még pár napig nem fog tudni részt venni, de a csapat nem marad gitáros nélkül: "A kórházban mindenféle géppel vizsgálgattak, az eredményekre egyelőre várni kell, viszont azt tanácsolták, hogy a következő pár napban inkább kíméljem magam, ezért úgy döntöttünk, hogy kihagyok néhány koncertet. Szerencsére jó barátunk és zenésztársunk, Dandó Zoli vállalta, hogy beugrik helyettem egy-két koncert erejéig" - mondta a gitáros.

Zsolt nem először kerül kórházba. Pár évvel ezelőtt egy kocsmai verekedésbe keveredett, amikor olyan ütést kapott, hogy megrepedt a koponyája.Új arcot kapott a nő, akinek csimpánz marcangolta szét az arcát - Sokkoló fotóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110812-uj-arcot-kapott-a-no-akinek-csimpanz-marcangolta-szet-az.html Prodidzsáj és gumibot - Még mindig menő a nyelvnyújtogatáshttp://www.life.hu/legykepben/20110813-sziget-fesztival-a-prodigyt-nem-lehet-megunni.html A pornóipar leleménye - Divattá vált a nők között az ánuszfehérítés (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110809-a-pornoipar-lelemenye-divatta-valt-a-nok-kozott-az.html Újra lát a 10. emeletről kiesett kislányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110812-ujra-lat-a-10-emeletrol-kiesett-kislany.html Elképesztően lefogyott a Fekete hattyú dögös sztárjahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110811-elkepesztoen-lefogyott-mila-kunis-a-fekete-hattyu-sztarja.html Gyermekfej nagyságú daganatot operáltak ki a magyar hírességből!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110811-gyermekfej-nagysagu-daganatot-operaltak-ki-a-magyar-hiressegbol.html 5 betegség, amelyet a légkondi okozhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110809-5-betegseg-amelyet-a-legkondi-okoz.html Megható történet: Láb nélkül él az asszony és a kecskéjehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110810-ugyanaz-a-doktor-keszitette-az-asszony-es-kecskeje-mulabat.html A legfurcsább függőség: az özvegyasszony, aki néhai férje hamvait eszi (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110810-a-legfurcsabb-fuggoseg-az-ozvegyasszony-aki-nehai-ferje-hamvait-eszi.html