Deepak Paswaan először állt a kamerák elé azóta, hogy szerencsésen átesett a műtéten, amellyel a hasából kinövő kifejletlen ikertestvérének karjait és lábait eltávolították.


A most hétéves Deepakot sokat csúfolta a többi gyerek torz teste miatt. Egyesek ördöginek nevezték, néhányan viszont istenként tisztelték. Hindu zarándokok látogatták meg otthonában, akik a sok végtagú Visnu megtestesülésének tartották a kisfiút.


Northfoto


Tavaly a családnak sikerült segítséget kérnie ahhoz, hogy eltávolíttathassák a felesleges végtagokat, és Deepak lehetőséget kapjon a normális életre. A különleges fiú élete fenekestől felfordult, amikor a bangalore-i Fortis kórház orvosai ingyen elvállalták a műtétet. A négyórás bonyolult operáció sikerrel zárult, így a most már egészségesnek, teljesen átlagosnak tűnő, krikettrajongó Deepak új életet kezdhet. "Gyorsabban futok, mint a két bátyám" - újságolta büszkén. "Azelőtt sosem tudtam utolérni őket. Nagyon tetszik az új testem. Boldog vagyok."

2007-ben a szintén nyolc végtaggal született indiai kislány, Lakshmi Tatma a kisfiúhoz hasonlóan az újságok címlapjára került, amikor hasonló műtéttel távolították el ikertestvérét.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Elhunyt Steve Jobs, az Apple alapítójahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111006-elhunyt-steve-jobs-az-apple-alapitoja.html 9 helyzet, amikor csak az alkohol segíthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111004-az-alkohol-jotekony-hatasai.html Sarah Michelle Gellar testképzavarral küzdhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110928-sarah-michelle-gellar-testkepzavarral-kuzd.html A nő, aki belehalhat, ha elalszikhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110930-a-no-aki-belehalhat-ha-elalszik.html Pajzsmirigybetegsége miatt 20 kilót hízott Mary Zsuzsihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110930-pajzsmirigybetegsege-miatt-20-kilot-hizott-mary-zsuzsi.html 7 híresség, aki legyőzte a mellrákot!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110930-7-hiresseg-aki-legyozte-a-mellrakot.html Fluor Tomi súlyosan kimerült - belebetegedett az állandó koncertezésbehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110929-fluor-tomi-sulyosan-kimerult-belebetegedett-az-allando-koncertezesbe.html Bemutatták az elhunyt Michael Jacksonról készült képet a bíróságonhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110928-birosag-elott-michael-jackson-orvosa.html Stadler: Stohlnak nagyobb az esélye a túlélésrehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110928-stadler-stohlnak-nagyobb-az-eselye-a-tulelesre.html Új arcot kapott a nő, akinek a férje szétroncsolta az arcáthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110927-uj-arcot-kapott-a-no-akinek-a-ferje-szetroncsolta-az.html