Idegösszeomlása és rehabilitációs kezelése után a színésznőként és énekesnőként is ismert Demi Lovato őszintén vallott legsötétebb titkairól: arról, hogyan vált a bulimia áldozatává.


A 19 éves tinisztár a nálunk is futó Sonny, a sztárjelölt című sorozattal futott be, emellett énekesnőként is óriási sikereket ért el. Demi saját bevallása szerint mindig könnyen hízott és gyakran akár naponta ötször is meghánytatta magát, hogy ne nőjön tovább a súlya. "Nagyon beteg voltam" - vallotta be az énekesnő. "Azt hittem, még a narancslé is hízlal." Ráadásul néha annyira rátört a depresszió, hogy a szorongás oldására elkezdte magát vagdosni is.


AFP


A bulimia és az öncsonkítás poklából végül barátnői, a valóságshow-szereplő Kim Kardashian és a szintén színésznő Selena Gomez segítségével szabadult ki. 2011 januárjában három hónapot töltött rehabilitáción, nemrégiben mintegy 15 kilót hízott, de egészségesebb és boldogabb, mint valaha.

Demi a kezelés során tanulta meg, hogyan kell kezelni a negatív érzéseket. "Már sokkal jobban érzem magam és most, hogy képes vagyok beszélni erről, tudok segíteni a fiatal lányoknak, akik ugyanezekkel a gondokkal küzdenek" - mondta a tinisztár. "Talán a példaképük is lehetek. Sokkal inkább, mint amikor megpróbáltam eltitkolni ezeket a problémákat."

Demi azután jelentkezett a rehabilitációra, hogy egy dél-amerikai turné során megütötte egyik háttértáncosát, mindezért a kimerülést és az alultápláltságot okolja. "Fáradt voltam, távol voltam az otthonomtól és a családomtól, nem voltam egészséges" - mesélte a fiatal lány. "A koncertek és a koplalás végül megtette hatását, kiborultam és máig is bánom... Ezután kerültem terápiára, de ez volt a legjobb döntés. Ráadásul az életemet is megmentette."


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Amikor a szilikonmell a gyomorfalig szivárog - A mellimplantátumok veszélyeihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111018-amikor-a-szilinkonmell-a-gyomorfalig-szivarog-a-mellimplantatumok-veszelyei.html Udvaros Dorottyát egy korábbi baleset miatt meg kellett műtenihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111014-udvaros-dorottyat-egy-korabbi-baleset-miatt-meg-kellett-muteni.html Venus Williams rejtélyes betegségben szenvedhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111017-venus-williams-rejtelyes-betegsegben-szenved.html A nő, aki pár nap alatt 50 évet öregedetthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111017-a-no-aki-par-nap-alatt-50-evet-oregedett.html A világ legkisebb embereihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111012-a-vilag-legkisebb-emberei.html 105 éves testében él a 13 éves kislányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111014-105-eves-testeben-el-a-13-eves-kislany.html Mutasd a biológiai korod! Herczeg Zoli még csak 24http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111014-mutasd-a-biologiai-korod-herczeg-zoli-meg-csak-24.html Pajzsmirigybetegsége miatt ilyen karcsú Dannii Minoguehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111011-pajzsmirigybetegsege-miatt-ilyen-karcsu-dannii-minogue.html Amitől a nők szerelmesek, a férfiak pedig szexfüggők lesznekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110901-oxitocin-a-hormon-amitol-a-nok-szerelmesek-a-ferfiak-szexfuggok.html