Sikeresen szétválasztották a kétéves sziámi ikerlányokat

has szétválasztás műtét sziámi ikerpár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
8 órán át tartott a műtét, míg szétválasztották egy kétéves sziámik ikerpárt Kaliforniában. A kicsik a mellkasuknál és a hasuknál voltak összenőve: a kislányok közös májjal és léppel születtek. Íme Angelica és Angelina, akik a Fülöp-szigeteken látták meg a napvilágot.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=O4ULInOsSVb5dNjN
Sziámi ikrek, akik még soha nem nézhettek egymás szemébehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111020-sziami-ikreknek-akik-meg-soha-nem-nezhettek-egymas-szemebe.htmlIkertestvére daganatként nőtt a kis Barbarábanhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111011-ikertestvere-daganatkent-nott-a-kis-barbaraban.htmlEltávolították parazita ikertestvérét - túl van a műtéten a nyolc végtaggal született indiai kisfiúhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111006-tul-van-a-muteten-a-nyolc-vegtaggal-szuletett-indiai-kisfiu.htmlSzépségből szörnyeteg: félresikerült plasztikai műtétekhttp://www.life.hu/ujtestujelet/20110307-plasztikai-katasztrofak.htmlTörténelmi siker: szétválasztották a fejüknél összenőtt ikerpárthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110923-tortenelmi-siker-szetvalasztottak-a-fejuknel-osszenott-ikerpart.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.