Eltávolították parazita ikertestvérét - túl van a műtéten a nyolc végtaggal született indiai kisfiú

parazita műtét ikertestvér kisfiú végtag indiai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Deepak Paswaan először állt a kamerák elé azóta, hogy szerencsésen átesett a műtéten, amellyel a hasából kinövő kifejletlen ikertestvérének karjait és lábait eltávolították.

Tipp! Különleges portrék hollywoodi sztárokról! Kattints a galériáért!




Szólj bele: Milyen vitaminokkal készültök a télre?


Northfoto
Northfoto


Tavaly a családnak sikerült segítséget kérnie ahhoz, hogy eltávolíttathassák a felesleges végtagokat, és Deepak lehetőséget kapjon a normális életre. A különleges fiú élete fenekestől felfordult, amikor a bangalore-i Fortis kórház orvosai ingyen elvállalták a műtétet. A négyórás bonyolult operáció sikerrel zárult, így a most már egészségesnek, teljesen átlagosnak tűnő, krikettrajongó Deepak új életet kezdhet. "Gyorsabban futok, mint a két bátyám" - újságolta büszkén. "Azelőtt sosem tudtam utolérni őket. Nagyon tetszik az új testem. Boldog vagyok."

2007-ben a szintén nyolc végtaggal született indiai kislány, Lakshmi Tatma a kisfiúhoz hasonlóan az újságok címlapjára került, amikor hasonló műtéttel távolították el ikertestvérét.

Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.