Kate Middleton, Vilmos herceg újdonsült felesége milliókat költött, hogy az esküvőjére kifogástalan legyen a fogsora. Kate francia fogorvosa a legkorszerűbb technológiát vetette be, hogy a menyasszony makulátlanul nézzen ki az esküvői felvételeken.


A hagyományosnak számító, tökéletes fogsort ígérő amerikai stílusú fogkezelés helyett a hercegnő egy úttörő francia fogsebész, Didier Fillion segítségét kérte, akinek a szakterülete az úgynevezett "harmonikus aszimmetria". Dr. Fillion korábban olyan hírességek fogsorait varázsolta természetesen tökéletessé, mint például Kelly Brook, Sadie Frost és John Galliano.AFP


"Dr. Fillion úgynevezett mikroforgatásokat végzett Kate hercegnő fogain, hogy megmaradjon a fogsor természetes hatása, és ne nézzen úgy ki, mint a hollywoodi sztárok természetellenesen villogó műfogsora" - mondta dr. Bernard Touati, Fillion munkatársa és közeli barátja. "Kate hercegnő fogai teljesen rendezettek, tökéletesen egy sorban állnak, de egy kis elforgatással sokkal természetesebb hatást és egészségesebb kinézetet lehet elérni" - nyilatkozta dr. Touati a The Times újságírójának.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


A tökéletes végeredményt láthatatlan belső fogszabályzóval érik el a fogorvosok, és a fogak természetes formáját meghagyva apróbb elforgatásokkal teszik széppé, mégis természetessé a fogsort. "Ezt a végső hatást nevezi harmonikus aszimmetriának" - mondta dr. David Winkler, a Brit Esztétikai Fogászati Akadémia elnöke.

"A túlságosan tökéletes, zongorabillentyűkre emlékeztető fogak nem hatnak természetesnek. Nekem például Tom Cruise fogai túl tökéletesek. Mi inkább meghagyunk itt-ott egy apró rést a fogak között, vagy nem csiszoljuk tökéletesre a kiálló részeket. Ezzel a módszerrel sokkal jobb összhatást lehet elérni" - fogalmazta meg dr. Filion.

Kate Middleton túl sovány, hogy teherbe essenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110711-kate-middleton-tul-sovany-hogy-teherbe-essen.html Szenzáció! Potom pénzért juthatsz hozzá Kate Middleton esküvői ruhájához!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110510-szenzacio-pontom-penzert-juthatsz-hozza-kate-middleton-eskuvoi-ruhajahoz-.html Ettől a parfümtől illatozott Kate Middleton az esküvőnhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110504-ime-a-parfum-melyet-katalin-hercegno-viselt-az-eskuvon.html Életveszélyes módszerrel fogyott le Kate Middleton?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110503-eletveszelyes-modszerrel-fogyott-le-kate-middleton.html Íme Kate Middleton mesés menyasszonyi cipőjehttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110502-katalin-hercegno-eskuvoi-cipoje.html Így lépett le Vilmos herceg és Kate Middleton a palotábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110430-vilmos-herceg-es-kate-middleton-helikopterrel-repultek-naszutra.html Ebben a ruhában bulizott Kate Middleton az esküvő utánhttp://www.life.hu/szepulj/20110430-kate-middleton-masodik-menyasszonyi-ruhaja.html Kate Middleton menyasszonyi ruhájahttp://www.life.hu/life/galeria/20110429-kate-middleton-menyasszonyi-ruhaja.html Kate Middleton mindenkit levett a lábáról!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110429-kate-middleton-mennyasszonyi-ruhaja.html