Szívinfarktus és idegösszeomlásszerű tünetekkel kellett kórházba vinni csütörtök délután Mészáros Árpád Zsoltot.


Forrás: Budapesti OperettszínházA Budapesti Operettszínház művészét legjobb barátja, Vastag Csaba vitte orvoshoz, mert a színész egyedül képtelen lett volna erre - írja a Blikk.hu. Mészáros Árpád Zsolt néhány órával korábban, már a Miss Saigon sajtótájékoztatóján sem volt önmaga, többször hangot adott a csalódottságának, mert szerinte jogtalanul mellőzik. Annyira feldühítette magát azon, hogy kihagyták a Miss Saigon bemutatójából, hogy teljesen kiborult.

"Egyszer csak azt éreztem, nem kapok levegőt, szúrt a szívem, izzadtam és annyira rosszul lettem, hogy nem bírtam felállni. Ekkor hívott éppen Csabi, aki hallotta a hangomon, hogy valami nem stimmel" - mesélte a Blikknek telefonon a színész, akinek az X-Faktor nyertese, Vastag Csaba azonnal a segítségére sietett.

"Először el sem tudta mondani, hol van, de beugrott, hogy mesélt erről az eseményről, így tudtam érte menni. Először maga sem tudta, mit akar, hol be akart menni a kórházba, hol nem, de végül úgy döntöttem, ezt nem bízom rá. Nagyon rosszul nézett ki, de mielőtt bárki feltételezné, nem volt részeg!" - jelentette ki Csaba, aki amíg lehetett, ott maradt barátjával a kórházban.

"Kaptam nyugtatót, majd orvosilag altattak hat órán keresztül. Amikor az orvos megvizsgált, azt mondta, ugyanolyan tüneteim voltak, mint anno Kaszás Attilának. Túlpörögtem, egyszerűen annyira ki vagyok merülve, és annyira besokalltam az utóbbi időben, hogy a szervezetem azt mondta: állj! Csak az elmúlt egy hétben vezettem 1300 kilométert, és a színházi előadások mellett volt vagy hat koncertem. Szóval kemény időszak volt" - sorolta Árpád az okokat, de azt is hozzátette: függetlenül attól, hogy az egyéb elfoglaltságai miatt már amúgy is túlterhelt volt, az is rátett egy lapáttal az állapotára, hogy úgy érezte, a színházban nem becsülik meg. A művész tegnap reggel kijött a kórházból, de nem akar tovább kockáztatni.

"Most itthon vagyok, fekszem, de nem is lennék képes másra. Kaptam nyugtatót, és egy hét múlva kell visszamennem. Muszáj lassítanom. Az is felmerült, hogy be kell feküdnöm egy szanatóriumba, mert ki kell pihennem magam. A kimerültséget nem szabad félvállról venni!"

 

Liptai Claudia és szerelme külön utakon folytatjákhttp://www.life.hu/legykepben/20120421-liptai-claudia-es-szerelme-kulon-utakon-folytatjak-peter-a-mokka.html Majkát felmentette a bíróság, nem megy börtönbe!http://www.life.hu/legykepben/20120421-majkat-felmentettek-kotai-misi-felfuggesztettet-kapott.html Duci vagy sovány - Melyik alkatot szereti jobban a kamera?http://www.life.hu/gyogyulj/20120420-ez-zsir-duci-vagy-sovany-melyik-alkatot-szereti-jobban.html A megasztáros kedvese miatt lett beteg az énekesnő édesanyjahttp://www.life.hu/gyogyulj/20120420-a-megasztaros-kedvese-miatt-lett-beteg-az-enekesno-szakos-andrea.html Dr. Csernus a gyerekkori lopásrólhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120419-dr-csernus-a-gyerekkori-lopasrol.html