Mészáros Árpád Zsolt színész idegösszeomlás Operettszínház kórház szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívinfarktus és idegösszeomlásszerű tünetekkel kellett kórházba vinni csütörtök délután Mészáros Árpád Zsoltot.

Tipp! Újabb tehetség búcsúzott a Megasztártól. Kattints a galériáért!


Forrás: Budapesti Operettszínház
Forrás: Budapesti Operettszínház

"Egyszer csak azt éreztem, nem kapok levegőt, szúrt a szívem, izzadtam és annyira rosszul lettem, hogy nem bírtam felállni. Ekkor hívott éppen Csabi, aki hallotta a hangomon, hogy valami nem stimmel" - mesélte a Blikknek telefonon a színész, akinek az X-Faktor nyertese, Vastag Csaba azonnal a segítségére sietett.

"Először el sem tudta mondani, hol van, de beugrott, hogy mesélt erről az eseményről, így tudtam érte menni. Először maga sem tudta, mit akar, hol be akart menni a kórházba, hol nem, de végül úgy döntöttem, ezt nem bízom rá. Nagyon rosszul nézett ki, de mielőtt bárki feltételezné, nem volt részeg!" - jelentette ki Csaba, aki amíg lehetett, ott maradt barátjával a kórházban.

"Kaptam nyugtatót, majd orvosilag altattak hat órán keresztül. Amikor az orvos megvizsgált, azt mondta, ugyanolyan tüneteim voltak, mint anno Kaszás Attilának. Túlpörögtem, egyszerűen annyira ki vagyok merülve, és annyira besokalltam az utóbbi időben, hogy a szervezetem azt mondta: állj! Csak az elmúlt egy hétben vezettem 1300 kilométert, és a színházi előadások mellett volt vagy hat koncertem. Szóval kemény időszak volt" - sorolta Árpád az okokat, de azt is hozzátette: függetlenül attól, hogy az egyéb elfoglaltságai miatt már amúgy is túlterhelt volt, az is rátett egy lapáttal az állapotára, hogy úgy érezte, a színházban nem becsülik meg. A művész tegnap reggel kijött a kórházból, de nem akar tovább kockáztatni.

"Most itthon vagyok, fekszem, de nem is lennék képes másra. Kaptam nyugtatót, és egy hét múlva kell visszamennem. Muszáj lassítanom. Az is felmerült, hogy be kell feküdnöm egy szanatóriumba, mert ki kell pihennem magam. A kimerültséget nem szabad félvállról venni!"

Tipp! Így tölti szabadidejét a gyönyörű énekesnő. Kattints a galériáért!

Liptai Claudia és szerelme külön utakon folytatjákhttp://www.life.hu/legykepben/20120421-liptai-claudia-es-szerelme-kulon-utakon-folytatjak-peter-a-mokka.htmlMajkát felmentette a bíróság, nem megy börtönbe!http://www.life.hu/legykepben/20120421-majkat-felmentettek-kotai-misi-felfuggesztettet-kapott.htmlDuci vagy sovány - Melyik alkatot szereti jobban a kamera?http://www.life.hu/gyogyulj/20120420-ez-zsir-duci-vagy-sovany-melyik-alkatot-szereti-jobban.htmlA megasztáros kedvese miatt lett beteg az énekesnő édesanyjahttp://www.life.hu/gyogyulj/20120420-a-megasztaros-kedvese-miatt-lett-beteg-az-enekesno-szakos-andrea.htmlDr. Csernus a gyerekkori lopásrólhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120419-dr-csernus-a-gyerekkori-lopasrol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.