Sinead O'Connor bipoláris zavara miatt lemondta turnéját.

Bipoláris zavarára hivatkozva lemondta 2012-re tervezett turnéját Sinead O'Connor. Az ír énekesnő-dalszövegíró honlapján jelentette be, hogy "nagyon rosszul érzi magát", és orvosa javaslatára a december és március közötti súlyos összeroppanása után inkább nem indul útnak. O'Connor május 12-én indította volna turnéját Milwaukee-ban.  

Forrás: AFP

Az énekesnő az 1990-es évek elején vált ismertté Nothing Compares 2 U című dalával. Ebben az időszakban viszont gyakran nem csupán zenei teljesítménye miatt szerepelt a címlapokon: a díjátadó elüzletiesedése ellen tiltakozva négy Grammy-díjat utasított vissza, illetve kamerák előtt darabokra tépte II. János Pál pápa fotóját. A négyszeres anya O'Connor, aki időközben bejelentette, hogy leszbikus, nemrég rekord rövidségű házasságot kötött: decemberben szakított terapeutájával, Barry Herridge-dzsel, negyedik házassága így mindössze 16 napig tartott. Legutóbbi lemeze How About I Be Me (And You Be You)? címmel februárban jelent meg.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk! 


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!


"Részben a betegségnek köszönhetem a karrieremet" - Mészáros Árpád Zsolt legyőzte a halálos kórthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120424-meszaros-arpad-zsolt-legyozte-a-halalos-kort.html Hasznos tippek reflux eseténhttp://www.life.hu/gyogyulj/20120424-hasznos-tippek-reflux-eseten-gaviscon.html "Már nem akarok meghalni!" - Liza kétségbeesett harca a kilókkalhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120420-liza-ketsegbeesett-harca-a-kilokkal.html Idegösszeomlást kapott az Operett sztárjahttp://www.life.hu/gyogyulj/20120421-idegosszeomlast-kapott-az-operett-sztarja-meszaros-arpad-zsolt.html A megasztáros kedvese miatt lett beteg az énekesnő édesanyjahttp://www.life.hu/gyogyulj/20120420-a-megasztaros-kedvese-miatt-lett-beteg-az-enekesno-szakos-andrea.html Dr. Csernus a gyerekkori lopásrólhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120419-dr-csernus-a-gyerekkori-lopasrol.html