agyhártyagyulladás Megasztár kullancs kórház Talán Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kullancscsípéstől kapott agyhártyagyulladást a megasztáros énekes, Talán Attila, aki valóságos csodának tartja, hogy most egy karnyújtásnyira van a sikertől.

Tipp! Malacok és kecskék közé vágyik a népszerű műsorvezetőnő. Kattints a galériáért!


Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


Attila gyerekkorában hosszú heteket töltött a kórházban, miután agyhártyagyulladást diagnosztizáltak nála, és hosszú küzdelmek után újra kellett tanulnia járni és beszélni is. "Az első osztály előtt, hatéves koromban támadott meg a betegség. Rendszeresen jártam táborokba, akkor is épp Dunabogdányba utaztunk. Már induláskor rosszul voltam, hányingerrel küszködtem, majd az első nap el is ájultam. Mentővel vittek kórházba, ahol azonnal infúzióra kötöttek, majd kiderült, hogy agyhártyagyulladásom van, valószínűleg egy kullancstól. Egyik kórházból a másikba vittek a szüleim, hogy segítsenek rajtam, a gyulladás ugyanis nemcsak a beszédközpontomat támadta meg, de járni is képtelen voltam. A szüleim rettentően aggódtak értem, ők sokkal több mindent fogtak fel az egészből, mint én. Borzasztó érzés volt éjszakánként egyedül virrasztani a kórházi ágyban, remegő lábakkal megállni az éjjeliszekrény mellett, majd összeesni, mert képtelen vagy járni" - vallotta Attila a Blikknek.

"Bár kisgyerek voltam még, mégis, azóta is elég erősen él bennem annak az emléke, milyen tehetetlenül várni arra, hogy jobb legyen. Éppen ezért ma már nagyon odafigyelek az egészségemre, rendszeresen sportolok, futok, mindig vannak nálam homeopátiás gyógyszerek" - mesélte a tehetséges fiú a napilapnak.

Tipp! Provokatív képeken a szexszimbólum. Kattints a galériáért! (+18)



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Magas sarkú cipő - amit a reklámok elhallgatnak a divatos lábbelirőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120426-magassarku-cipo-amit-a-reklamok-elhallgatnak-a-divatos-labbelirol.htmlHatalmas anyajegye keseríti meg a fiatal férfi életéthttp://www.life.hu/gyogyulj/20120501-hatalmas-anyajegye-miatt-nem-tudjak-elfogadni-a-fiatal-ferfit-indiaban.htmlEgyre nagyobb bajban van Sinead O|Connorhttp://www.life.hu/gyogyulj/20120425-manias-depresszioja-miatt-mondta-le-turnejat-sinead-oconnor.htmlFelelős lehet-e a fogamzásgátló tabletta egy megromlott házasságért?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120426-felelos-lehete-a-fogamzasgatlo-tabletta-egy-megromlott-hazassagert.htmlDöbbenetes vallomás! Minden létező drogot kipróbált a magyar sztárhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120430-dobbenetes-vallomas-minden-letezo-drogot-kiprobalt-a-magyar-sztar-sajat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.