Bruce Willis ötvenhét éves kora ellenére meglehetősen jól néz ki. Titka azonban nem a stresszmentes életmód, hanem méregdrága kezelések.


A Blikk nemrég kiderítette: Bruce Willis egy speciá­lis szépészeti beavatkozásnak köszönheti ránctalan kinézetét. A hét végén egy belvárosi magánklinika plasztikai sebésze látogatta meg a világsztárt Budán bérelt villájában, hogy egy kollagénkezeléssel eltüntesse a ráncokat az akcióhősről. "Úgy tudom, telefonon rendelte meg a kezelést a produkciónak dolgozó egyik magyar asszisztens, aki alapve­tően minden olyan dolgot intéz a stábnak, amelyhez helyismeret és magyar kapcsolatok kellenek. Az orvos és a segítője ki is ment a budai villához a megfelelő eszközökkel, hogy megszépítsék a sztárt, aki nagyon óvatos volt, az augusztusig otthonául szolgáló házba ugyanis csak az orvost engedte be, az asszisztensét nem" - mesélte egy neve elhallgatását kérő bennfentes.

Forrás: MTI/Kallos Bea
Bruce Willis Budapesten. Kattints a képre a galériáért!

"A legújabb bőrfiatalító kollagéneljárás az, amit egy német sebész dolgozott ki. Egy apró, de sűrű tűfelületű, körülbelül 150-200 tűvel ellátott hengert görgetnek az arcon. A tűk mikrosérüléseket okoznak, ezzel beindul a bőr regenerációs folyamata. Hirtelen nem túl látványos, 3-4 hónap kell ahhoz, hogy újraépüljön a bőr kollagénhálója, és feszessé váljon az arcbőr. Egy ilyen kezelés pár tízezer forint. Vannak, akik csinálnak olyat is, hogy botox helyett kollagént fecskendeznek tűvel a bőr alá, ami azonnal feltölti a ráncokat, és kevésbé bénítja az izmokat. Ezt rendszeresen, három-négy havonta kell csinálni, egy alkalom százezer forintba kerül" - vallotta a napilapnak egy plasztikai sebész.Amikor sír a rajz - Szexuálisan bántalmazott gyermekek rajzaihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120514-amikor-sir-a-rajz-szexualisan-bantalmazott-gyermekek-rajzai.html Átszabatják magukat az RTL Klub sztárjaihttp://www.life.hu/gyogyulj/20120513-atszabatjak-magukat-az-rtl-klub-sztarjai-kocsis-tibi-vv-attila.html Gyógyvarázs: Szegedre látogattak az meseolvasó kisdoktorokhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120511-gyogyvarazs-szegedre-latogattak-az-meseolvaso-kisdoktorok.html Valóban lát a sötétben a különleges kínai kisfiú?http://www.life.hu/gyogyulj/20120511-valoban-lat-a-sotetben-a-kulonleges-kinai-kisfiu.html Hős lett Dustin Hoffman - Életet mentetthttp://www.life.hu/gyogyulj/20120508-hos-lett-dustin-hoffmann-eletet-mentett.html Akik korábban meg sem születhettek - csecsemők 450 grammalhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120510-akik-korabban-meg-sem-szulethettek-csecsemok-450-grammal.html Döbbenetes! Óriási mellei nőttek a férfinakhttp://www.life.hu/gyogyulj/20120510-dobbenetes-oriasi-mellei-nottek-a-ferfinak.html Y diagnózis: "Ez itt a csöves Deák, a szar az itt köt ki" (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/20120509-y-diagnozis-1-adas-alkoholizmus.html