Jeff Bennett alig jutott szóhoz a meglepetéstől, amikor orvosai közölték vele, hogy sörhasa valójában egy 22 kilogrammos tumor. A daganat tíz éve növekedett, és a többi szervét is nyomta.

Az 53 esztendős férfi nem értette, hogy fogyókúrázása ellenére miért nő a hasa. "Időnként megittam egy-egy sört, és azt gondoltam, hogy egyszerűen a középkorral járó elhízásról van szó. Fogyókúrázni kezdtem, de mindenhonnan lefogytam, kivéve a hasamról" - emlékszik vissza Jeff. Csak akkor derült fény a daganatra, amikor a férfit aggódó felesége rávette, hogy menjen el orvoshoz.

Northfoto

Az essexi Bowers Giffordból származó Bennett elmondta, tavaly már teljesen kimerült, és légszomja volt, miután a tumor a tüdejét is nyomta. Bal veséjét teljesen megnyomorította, és már a hasnyálmirigyére is ráült. Bármelyik szerve felmondhatta volna a szolgálatot.

Miután a londoni Royal Marsden kórház sebészei eltávolították a 22 kilogramm súlyú daganatot, Jeff testsúlya egyetlen éjszaka alatt 72 kilogrammra csökkent. Felesége, Ann azt állítja, megdöbbentő volt látni, ahogyan a férje a szeme előtt zsugorodott össze.

93 kilóról fogyott le Nadina - lehet, hogy ő lesz Miss Anglia?http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120618-negy-ruhameretet-fogyott-egy-lany-hamarosan-miss-anglia-is.html Egy alkoholista nő vallomása: "Meg fogok bolondulni - kell a pia!" (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120618-egy-alkoholista-no-vallomasa-meg-fogok-bolondulni-kell-a.html Érdekes jelenség: hajlamosak vagyunk a születésnapunkon meghalnihttp://www.life.hu/gyogyulj/20120618-szuletesnapunkon-halunk-meg-erdekesseg.html "Nincs miért rejtegetni a testemet" - interjú a Miss Molett verseny győzteseivelhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120615-nincs-miert-rejtegetni-a-testemet-interju-a-miss-molett.html "Nem szörny vagyok, hanem csak beteg!" - 7 óriási tumor fejlődött ki egy kínai asszony arcánhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120613-7-oriasi-tumor-fejlodott-ki-egy-kinai-asszony-arcan.html Nem csak egzotikus nyaraláskor csatlakozhat hozzánk! Hogyan szerezhetünk be többméteres férgeket?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120607-hogyan-szerezhetunk-be-tobbmeteres-fergeket.html Megtalálta szerelmét a világ legmagasabb emberehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120614-megtalalta-szerelmet-a-vilag-legmagasabb-embere-sultan-koser.html